Dicken otti edun takaisin itselleen

Dickenin ja SIF:n välieräsarja jatkui maanantaina kotivoittojen merkeissä, kun Dicken nappasi Pirkkolassa voiton siuntiolaisista maalein 30-23. Näin välieräsarja on Dickenin eduksi otteluvoitoin 2-1 ja finaalipaikka ensi kertaa katkolla torstaina Siuntiossa.

Dicken avasi ottelun terävämmin, mutta avausjakson puolivälin lähestyessä oltiin kuitenkin tasalukemissa. Tästä Dicken venytti kuitenkin eroa taukoa kohden ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen eroa kotijoukkueen hyväksi oli neljä maalia.

Tauon jälkeen Dicken piti kiinni johtoasemastaan ja pystyi lopussa sitä vielä kasvattamaankin ja voitto irtosi lopulta selkeällä seitsemän maalin erolla.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt kehui ottelun tasoa, vaikka tulos jäikin harmittamaan.

– Jälleen oli hyvä ottelu. Saimme aikaiseksi hyviä paikkoja ensimmäisellä puoliskolla, mutta vastassamme oli maalivahti tai sitten heitot osuivat tolppiin, emmekä jaksaneet enää nousta siitä.

– Dicken oli tänään terävämpi kuin me, Sjöstedt myönsi.

Dicken-luotsi Jani Vaskola oli tyytyväinen joukkueensa tasonnostoon sunnuntaista.

– Analysoitiin eilinen peli ja korjattiin ne ongelmat mitä siellä oli. Nyt meillä on taas etu puolellamme ja torstaina yritetään katkaista sarja.

Ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittu Dickenin Alexandra Ahlroth näki myös esityksen positiivisena.

– Tänään puolustus toimi hyvin ja pääsimme hyvin 1- ja 2-aaltoon. Toisin kuin eilen, tänään keskityimme 60 minuuttia ja se näkyi myös tulostaululla. Torstaina on odotettavissa kova ottelu, mutta tuntuu hyvältä lähteä 2-1 tilanteessa Siuntioon, totesi Ahlroth.

Dicken – SIF 30 – 23 (14 – 10)

Yleisömäärä: 321

Maalintekijät:
Dicken: Lindholm Anna 8, Ahlroth Alexandra 5, Böckelman Carolina 5, Näräkkä Annika 4, Lindahl Anna 2, Lillqvist Betina 2, Gammals Jessika 1, Haatainen Hanna-Kaisa 1, Riksman Anu 1, Tallqvist Alexandra 1
SIF: Lindholm Madeleine 7, Olin Linda 6, Perovuo Emmi 4, Joensuu Anni 3, Tallqvist Janica 2, Karlsson Pernilla 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Ahlroth Alexandra, Dicken
** Lindholm Sofia, Dicken
* Lindholm Anna, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk