SIF tarrasi tiukasti välieräpaikkaan

KyIF ja SIF kohtasivat toisessa puolivälieräottelussaan Kirkkonummella jo sunnuntaina päivällä ja siuntiolaiset ottivat tiukan otteen välieräpaikasta nappaamalla toisen voittonsa. Perjantaista poiketen loppunumerot olivat nyt selvät 17-32.

Ottelu ratkaisua saatiin odottaa kuitenkin toiseen erään saakka, sillä ensimmäinen 30-minuuttinen mentiin erittäin tasaisissa merkeissä. SIF kävi pariin otteeseen kahden maalin johdossa, mutta taukoa kohden KyIF tuli ensin tasoihin ja puristi vielä niukasti ohikin. Taukoa Kirkkonummella vietettiin näin kutkuttavissa 11-10-lukemissa.

Kupletin juoni muuttui kuitenkin nopeasti toisen erä alussa. Tilanteesta 12-12 SIF repäisi viidessä minuutissa numeroihin 12-19 ja ottelu ratkesi tähän. Kotijoukkueelta meni usko ja siuntiolaiset pääsivät pelaamaan vapautuneesti ja latomaan maaleja tasaiseen tahtiin, mikä lopulta vei joukkueen komeaan 15 maalin voittoon.

SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt hyrisi tyytyväisyyttä ottelun jälkeen.

– Hyvää puolustusta meiltä läpi ottelun. Toisella puoliajalla hyökkäyspeli kulki ja saimme pelattua hyviä puolinopeita. Se oli yksi kauden parhaimmista puoliajoista, Sjöstedt kiitteli joukkuettaan.

KyIF-luotsi Tomi Salminen oli sen sijaan ihmeissään joukkueensa kaksista kasvoista.

– On ihme, että yhden ottelun sisään mahtuu kauden paras ja huonoin puoliaika. Nyt pitää vain nollata tilanne ja yrittää tiistaina uudestaan, Salminen totesi.

Kahdeksan maalia SIF:lle viimeistellyt Pernilla Karlsson valittiin ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Ensimmäinen erä hyvin hermostunutta molemmilta joukkueilta ja hyvää puolustamista. Toiselle puoliajalle lisäsimme vauhtia ja jaksettiin ehkä vastustajia paremmin, Karlsson arveli.

Kolmas ja kenties jo ratkaiseva puolivälieräottelu pelataan siis tiistaina Siuntiossa.

KyIF – SIF 32-17 (11-10)

Yleisömäärä: 186

Maalintekijät:
KyIF: Kaivola Susanna 2, Grönholm Felicia 1, Olenius Carla 3, Jukola Maria 7, Andersson Sofia 1, Friman Carla 1, Fröberg Linda 1, Bergholm Pinja 1
SIF: Söderström Inka 3, Lostedt Linda 1, Karlsson Pernilla 8, Olin Linda 7, Perovuo Emmi 1, Lindholm Madeleine 6, Roos Carolina 5, Tallqvist Janica 1

Varoitukset:
KyIF: Maria Jukola 1, Mi Weurlander 1, Mari Paukku 1
SIF: Madeleine Lindholm 1, Carolina Roos 1

Ulosajot:
KyIF: Susanna Kaivola 1, Sofia Andersson 1, Susanne Lindblom 1, Mari Paukku 1
SIF: Pernilla Karlsson 1, Carolina Roos 1

LähiTapiola-tähdet:
Pernilla Karlsson ***
Maria Jukola **
Charlotta Roos *

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk