SIF käänsi derbyn lopussa voitokseen

Naisten SM-sarjan Länsi-Uudenmaan derby lauantaina Siuntiossa eteni tasaisesti 40 minuuttia, mutta lopussa kotijoukkue SIF:n leveämpi, heittovoimaisempi ja rutinoidumpi materiaali tuli esille ja siuntiolaiset etenivät 33-28-voittoon BK-46:sta.

BK-46 taisteli kuitenkin vahvasti ja joukkueen puolustaminen oli esimerkillistä joukkuepelaamista, eivätkä SIF:n pelätyt heittokoneet päässeet odotetusti moukaroimaan BK-maalia. Myös hyökkäyspäässä BK oli täysin uusi joukkue edelliseen otteluun verrattuna; pallo teki töitä ja avasi vastustajan puolustuksen yllättävänkin helposti.

Ensimmäinen puoliaika edettiin BK:n tahdissa ja karjaalaiset johtivat parhaimmillaan jo neljällä maalilla.

Vielä toisen puoliajan ensimmäinen kymmenminuuttinen oli tasaista, mutta sen päättyessä SIF meni ottelussa ensi kertaa johtoon maalein 21-20. SIF:n penkiltä löytyi tässä vaiheessa tuoretta voimaa ja BK:n vakiokokoonpano alkoi väsyä, mikä johti useampiin teknisiin virheisiin. SIF pääsi useamman kerran tekemään nopeilla hyökkäyksillä maaleja ja repi hitaasti mutta varmasti eroa, joka lopulta muodostui viiden maalin suuruiseksi.

SIF – BK-46 33-28 (14-16)

Maalintekijät:

SIF: {tiedot puuttuvat]
BK-46: Pamela Deferman 9, Linda Sjöblom 5, Yvonne Westerholm 4, Madeleine Kihlstedt 1, Annette Nyberg, 2, Heidi Sjöberg 2, Ina Ahlroos 1, Elin Sjölund 4

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk