SIF vahvempi – Sparta jäi playoffsien ulkopuolelle

Sparta taisteli tiukasti viimeisestä playoffs-paikasta keskiviikkona SIF:n vieraana ja oli tavoitteessaan kiinni 40 minuutin ajan. Ottelun lopussa siuntiolaiset karkasivat kuitenkin omille teilleen ja loppulukemat kirjattiin numeroin 31-25.

Kotijoukkue SIF aloitti ottelun terävämmin, mutta Sparta näytti pian olevansa tosissaan taistelemassa paikasta kuuden joukossa ja tilanne tasaantui. Erän lopulla Sparta puolestaan oli terävämpänä ja taukonumerot kirjattiin vieraiden hyväksi 12-14.

Tauon jälkeen SIF oli kuitenkin jälleen selvästi vahvempi ja käänsi nopeassa tahdissa tappioasemansa kolmen maalin johdoksi. Spartaa ei oltu silti vielä lyöty. Ero kutistui jälleen yhteen maaliin, mutta sen jälkeen siuntiolaiset alkoivat karata omille teilleen. Ero kasvoi tasaisesti, eikä Sparta enää päässyt tosissaan taistelemaan voitosta ja lopulta eroa oli kuusi maalia kotijoukkueen hyväksi.

SIF-valmentaja Marcus Sjöstedt oli tyytyväinen ottelun antiin muutenkin kuin voiton osalta.

– Hyvä harjoitus puolivälieriin. Onnistuimme vaikka meiltä oli kaksi pelaajaa erikoisvartioituna. Madeleine Lindholm ja Carolina Rehnberg pelasivat hyvin, Sjöstedt kiitteli.

Spartan valmentaja Jarmo Weckström oli mieli maassa, vaikka joukkue taistelikin hyvin.

– Suhteellisen hyvä ensimmäinen erä meiltä SIF oli huomattavasti parempi toisessa erässä. Henkisesti emme olleet valmiita voittamaan, Weckström harmitteli.

Kolme tähden pelaaja Madeleine Lindholm paukutti peräti 13 maalia ja oli vierasvalmentaja Weckströmin kanssa samoilla linjoilla.

– Toinen erä oli meiltä parempi.

SIF – Sparta 31-25 (12-14)

Yleisömäärä: 101

Maalintekijät:
SIF: Madeleine Lindholm 13, Carolina Rehnberg 6, Linda Olin 5, Pernilla Karlsson 2, Emmi Perovuo 2, Sanna Ylipuranen 2, Petra Nyman 1
Sparta: Sirja Lassinharju 5, Sara Jäntti 5, Hanna Heiskanen 4, Inka Jäntti 4, Raita Heiskanen 4, Ella Holopainen 2, Elisa Manninen 1

Varoitukset:
SIF: Emmi Koljonen, Pernilla Karlsson
Sparta: Elisa Manninen, Hanna Heiskanen, Inka Jäntti

Ulosajot:
SIF: Emmi Koljonen
Sparta: Anni Kaikko, Inka Jäntti, Ella Holopainen

LähiTapiola-tähtipelaajat:
3 tähteä: Madeleine Lindholm, SIF
2 tähteä: Sara Jäntti, Sparta
1 tähti: Linda Olin, SIF

 

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk