SIF:lle vakuuttava voitto ÅIFK:sta

SIF paineli käytännössä alusta saakka omille teilleen torstaisessa vierasottelussaan ÅIF:lta vastaan. Tauolla siuntiolaiset johtivat ottelua jo seitsemällä maalilla ja ottelun päättyessä Samppalinnan palloiluhallin taululla olivat lukemat 16-33.

SIF puolusti erittäin tiiviisti ja viimeisenä lukkona oli maalivahti Charlotta Roos, joka valittiin myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Tulimme hakemaan voittoa ja otimme sen. Tempo oli hyvä ja fiilis joukkueessa samoin, jaksoimme pelata hyvin koko ottelun, Roos totesi tyytyväisenä.

Tyytyväisyyteen oli aihetta myös SIF-luotsi Marcus Sjöstedtilla, joka Roosin tavoin kehui kokonaisuutta ja jokaisen pelaajan panosta.

– Kokonaisuus oli hyvä. Tavoitteena oli, että pelaamme sataprosenttisen keskittyneesti koko ottelun ja siinä myös onnistuimme. Henkilökohtaisia virheitä ei tullut ja kaikkien panos oli erittäin hyvä.

ÅIFK:n valmentaja Ulf Andersson sen sijaan ei sanojaan juuri säästellyt omiensa esitystä ruotiessaan.

– Olimme huonoja kaikessa. Oikeastaan vain Anna (Harri) ja Fredrika (Lagerbohm) edes yrittivät, kukaan muu ei tarttunut tilaisuuksiin. Pelaamme liian vaikeasti ja liikaa yksilöinä, Andersson sanoi.

– Ajoittain pystyimme pistämään vastustajan ahtaalle puolustuksessa, mutta enimmäkseen sekin vuoti joka puolelta.

ÅIFK-SIF 16-33 (6-13)

Maalintekijät:
ÅIFK: Helen Keto 1, Anna Harri 5, Matilda Bäcklund 4, Moa Martin 1, Fredrika Lagerbohm 3, Heidi Kullberg 1, Julia Symes 1
SIF: Pernilla Karlsson 8, Linda Olin 6, Rebecca Jürgens 2, Emmi Perovuo 2, Petra Nyman 1, Anni Joensuu 2, Madeleine Lindholm 3, Carolina Rehnberg 2, Carolina Roos 1, Janica Tallqvist 1, Emmi Koljonen 2, Sanna Ylipuranen 3

Ulosajot:
ÅIFK: Matilda Bäcklund 9, Heidi Kullberg 20
SIF: Emmi Perovuo 8 (2 kpl) , Carolina Rehnberg 15, Janica Tallqvist 19

Yleisömäärä: 78

Lähivakuutus-tähtipelaajat:

*** SIF: Charlotta Roos
** SIF: Pernilla Karlsson
* ÅIFK: Anna Harri

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!