Sparta ja BK-46 pistejakoon

Kauden ensimmäinen tasapeli naisten SM-sarjassa nähtiin lauantaina, kun Sparta ja BK-46 jakoivat pisteet maalein 29-29. Pistejako jättää aina hiukan jossiteltavaa, mutta tällä kertaa kumpikin joukkue oli voittopuolisesti tyytyväinen yhteenkin pisteeseen.

Spartan valmentaja Jarmo Weckström näki ottelussa enemmän positiivista kuin negatiivista.

– Puolustuksemme pelasi hyvin tänään. Hyökkäyskin on parantunnut mutta laitojen käyttö ei toimi vieläkään toivotulla tavalla. Hyvä että saatiin kuitenkin yksi piste kotiin. Sirja pelasi erinomaisen ottelun, Weckström kiitteli ottelun maalitykkiä.

Sirja Lassinharju tykitti 11 maalia ja valittiin myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Hienoa että saatiin yksi piste tästä ottelusta. Puolustuksessa tehtiin paljon töitä ja kentällä tuntui että ottelu oli hyvin hallussamme. Lopussa sattui sitten muutama nukahdus jotka maksoivat meille yhden pisteen, Lassinharju näki.

Pamela Degerman oli kahdeksalla maalillaan puolestaan BK-46:n tehopelaaja. Tasapeli maistui karjaalaisillekin lopulta hyvältä.

– Hyvä että saimme yhden pisteen mukaamme tästä ottelusta. Puolustuksemme ontui ajoittain mutta onneksi hyökkäyksemme paikkasi puutteet, Degerman mietti.

Sparta – BK-46 29-29 (17-16)

Maalintekijät
Sparta: Sirja Lassinharju 11, Inka Jäntti 7, Sara Jäntti 4, Hanna Heiskanen 3, Anni kaikko 1, Elisa Manninen 1, Raita Heiskanen 1, Linda Melanen 1.
BK-46: Pamela Degerman 8, Elin Sjölund 6, Josefin Aaltonen 5, Erica Gustafsson 3, Anette Nyberg 2, Heidi Sjöberg 2, Sofia Silén 1, Yvonne Westerholm 1, Ina Ahlroos 1.

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sirja Lassinharju, Sparta ***
Pamela Degerman, BK-46 **
Inka Jäntti, Sparta *

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk