Atlas mittaa Dickenin vireen

Vakuuttavasti kauden kahdella selvällä voitolla avannut viime kauden hopeajoukkue Dicken matkaa tiistaina Myyrmäkeen Atlaksen vieraaksi. Kotijoukkue Atlas on kolmesta ottelusta kirjannut kaksi voittoa ja yhden tappion.

Sopiva vertailukohta joukkueiden välille löytyy kotiotteluista BK-46:tta vastaan. Atlas otti kauden avauksessa karjaalaisista kahden maalin voiton ja pari viikkoa myöhemmin Dicken löylytti BK:ta peräti 20 maalin erolla.

Dickenin meno onkin ollut erittäin vahvaa ja tämä on pantu merkille myös valmennusjohdossa.

– Vertailuna viime kauden alun ensimmäisiin Sparta + BK peleihin olemme saaneet tilastoparannusta +9 maalia. Tämä kertoo osaltaan parantuneesta hyökkäys-, puolustus- ja maalivahtipelistä sekä pelaajien parantuneesta ratkaisukyvystä kummassakin kenttäpäädyssä. Sama tahti pitäisi jatkua myös seuraavissa otteluissa, Dicken-valmennus viestii seuran verkkosivuilla.

–  Leveä materiaali sekä pelaajien tasaisen hyvä suoritusteho on näkynyt ensimmäisissä kahdessa ottelussa siinä että jo 14 pelaajaa kirjannut nimensä maalipörssiin. Lisäksi heitto- sekä torjuntaprosenttimme on ollut liki 60%, joka on kansainvälisestikin huippuluokkaa.

Atlas kärsi edellisessä ottelussaan kauden ensimmäisen tappionsa SIF:n vieraana, mutta alkukausi on etenkin puolustuspelin osalta ollut positiivinen. Atlas on päästänyt alkukierroksilla ottelua kohden jopa vähemmän maaleja kuin Dicken, mutta vieraiden maalintekovoima on toistaiseksi ollut parikin pykälää vantaalaisia vahvempaa.

Ottelu Myyrmäessä alkaa tiistaina kello 18.00.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk