BK-46 hakee jatkoa voittoputkelle Atlasta vastaan

BK-46 avasi kauden voittotilinsä edellisessä kotiottelussaan ÅIFK:ta vastaan ja lauantaina vieraaksi saapuu yhden pykälän ja kaksi pistettä edellä sarjataulukossa oleva Atlas.

ÅIFK:n kukistuminen oli karjaalaisille henkisesti iso asia ja jatkoon on nyt huomattavasti helpompi lähteä.

– Se oli ilman muuta tärkeä voitto meille ja nyt lähdemme hakemaan kahta pistettä myös seuraavasta ottelusta kotona Atlasta vastaan, suunnitteli BK-sentteri Sofia Silén Västra Nylandin mukaan.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Myyrmäessä ja Atlas oli tuolloin niukasti parempi maalein 21-19. Atlas otti perään heti toisen voiton, mutta sen jälkeen tilille on tullut pelkkiä tappioita. Huolestuttavaa vantaalaisten kannalta on, että joukkue ei ole kertaakaan pystynyt itse tekemään yli 21 maalia. Tosin puolustus on vastapainoksi pitänyt varsin hyvin.

Kuvaavaa on että BK:n täsmäase ja maalintekijätilaston kärjessä oleva Pamela Degerman on yksin tehnyt reilusti yli puolet (70) Atlaksen koko joukkueen alkukauden maalimäärästä (109).

Ottelu Karjaalla alkaa heti miesten SM-liigaottelun jälkeen lauantaina kello 17.45.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk