BK-46 ja ÅIFK hakevat pudotuspelivirettä

BK-46 ja ÅIFK kohtaavat runkosarjan päätöskierroksella keskiviikkona Karjaalla ottelussa, jossa kummallakaan ei ole enää panosta sijoituksen kannalta.

BK-46 sijoittuu runkosarjassa kuudenneksi ja joutuu vielä odottamaan puolivälierävastustajaansa keskiviikkoiltaan saakka. ÅIFK puolestaan on varmuudella viides ja kohtaa puolivälierissä runkosarjan nelosen Spartan. Sijoituksista ei taistella, mutta hyvän vireen saaminen päälle pudotuspeleihin on kummallekin luonnollisesti tärkeää.

Karjaalla ei ennakkoon ole liikoja mietitty mahdollista vastustajaa puolivälierissä.

– Sillä ei ole merkitystä, sillä kova tehtävä siitä tulee joka tapauksessa. Meillä ei kuitenkaan ole mitään hävittävää ja tulemme taistelemaan täysillä, BK-luotsi Risto Puputti totesi Västra Nylandille jo edellisottelun jälkeen.

Yksi kysymysmerkeistä Karjaalla on sarjan ykköstykki Pamela Degermanin loppukausi. Puputin mukaan pari edellisottelua sivussa olleen Degermanin loppukauden tilanne pitäisi varmistua viimeistään tämän viikon aikana.

Vastaava ottelu marraskuussa Karjaalla päättyi BK:n 25-21-voittoon. Turussa tammikuussa ÅIFK oli puolestaan vahvempi selvin numeroin 30-16.

Ottelu Karjaan SISU Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk