BK-46 saa Dickenin vieraakseen

Sarjakärki Dicken matkaa keskiviikkona Karjaan ylpeyden BK-46:n vieraaksi arki-iltapelissä ja hakee tärkeitä vieraspisteitä vuoden viimeisessä vieraspelissä. Legendaarinen Karjaan halli ei ole helppo pelata ja vastustajalla on aina oma sanansa sanottavansa siellä.

Yhteisiä kohtaamisia kuluneella kaudella on takana yhden Dickenin kotiottelun verran SM-sarjassa sekä Karjaalla pelattu Suomen Cupin puolivälierä.

Kumpikin ottelu on ollut BK-46:n pelissä kaavaltaan samantapainen. Sarjan suvereeni maalikuningatar Pamela Degerman on latonut hurjia maalimääriä (10+12 maalia) ja lisäksi Karjaan viivapelaaja Sofie Silen on hänkin tehnyt hyvällä prosentilla maaleja (5+7). Maalinteko on kuitenkin ollut keskinäisissä otteluissa lähinnä näiden kahden daamin varassa.

Dickenin oma peli on seuran verkkosivujen arvion mukaan ollut tasaisen varmaan näissä otteluissa. Otteluissa on ollut kuusi pelaajaa jotka ovat tehneet neljä maalia tai enemmän pelissä ja tasaisuuden kautta joukkue on saanut vastustajaa kuritettua sarjan korkeimmilla maalimäärillä (42+44 maalia) ja pystynyt sitä kautta tuomaan voittoja kotiin. Näillä hyväksi koetuilla askelmerkeillä Dicken lähtee keskiviikkonakin pisteitä hakemaan.

Vaikkakin edellisten pelien tulosten perustella dickenittäret ovat ennakkosuosikkeja ottelussa, niin joukkue ei aio jättää mitään sattuman varaan, vaan pyrkii parantamaan edellisen pelin pieniä haasteita pelillisesti ja hakemaan koko ryhmän voimin loistavaa lopputulosta. Kun muut joukkueet ovat raportoineet sairastuvan leveyttä, niin Dickenillä tilanne on toiseen suuntaan positiivinen. Kaikki ovat terveinä ja pitää miettiä ketä ei mahdu mukaan.

Ottelu SISU Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!