Dicken-SIF – voittamattomat vastakkain keskiviikkona

Keskiviikkona on edessä odotettu ottelu, kun Dicken kohtaa ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella SM-sarjan viime kauden pronssijoukkue SIF:n. Kumpikin joukkue on marssinut voitosta voittoon tällä kaudella ja odotettavissa onkin tiukka sekä vähämaalinen kamppailu sarjan kärkisijoista.

Syksyn aikana Siuntiolla on ollut sarjan paras puolustuspeli, vain 19,6 päästettyä maalia per ottelu.  Dickenin verkkosivujen arvion mukaan heidän korkealta karvaava 2-aallon tukkiminen, fyysisesti kova salmiakkiaakkos-mallinen puolustuspelinsä  yhdistettynä loistavaan maalivahtipeliin on aiheuttanut vastustajille jo vuosia ongelmia ja tämän yhdistelmän murtamista Dicken lähtee taas ratkomaan tulevassa pelissä.

Omissa syksyn otteluissa Dicken puolestaan on näyttänyt sarjan parasta hyökkäyspeliä peräti 38,6 maalin keskiarvolla. Tämä on peräti 7,6 maalia enemmän per ottelu kuin edellisellä kaudella. Lisäksi omasta maalintekoleveydestä kertoo se että yksikään dckenitär ei mahdu naisten SM-sarjan 10 parhaan maalintekijän listalle.

Dicken on kehittänyt hyökkäyspeliä viime kauden jälkeen myös vasemman puolen ratkaisuihin sekä parantaneet vahvasti heidän maalintekotaitoaan. Tällä kaudella joukkue on sitä kautta onnistunut maalintekoon 17 maalin keskiarvolla per peli.

Leveys tuleekin olemaan valttia tulevassa ottelussa. SIF ei voi painottaa yksittäisten pelaajien päälle, vaan heidän pitää pystyä puolustamaan koko leveydeltä läpi ottelun. Dickenin sisäisen maalipörssin kärjessä on Annika Näräkkä ja häntä seuraa tasaisena rintamana koko muu joukkue. Lisäksi Sofia Linndolm on maalissa pelannut loistavasti tällä kaudella ja pitänyt puolustuspeliämme osaltaan hyvin kasassa.

SIF ei kuitenkaan tule Pirkkolaan hakemaan muuta kuin jatkoa voittoputkelleen sekin, joten ennakkoon todellinen jännitysnäytelmä on luvassa.

Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!