Dickenillä toinen ottelupallo kotikentällä – neljäs finaali sunnuntaina

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta jatkuu sunnuntaina Pirkkolassa. Neljänteen finaaliotteluun lähdetään kotijoukkue Dickenin johtaessa finaalisarjaa voitoin 2-1.

Kahden selvän tappion jälkeen HIFK ryhdistäytyi 11. hetkellä perjantaisessa kotiottelussaan ja väänsi väkisin voiton. Tuon voiton myötä itseluottamus hallitsevien mestareiden riveissä on taas kohdillaan ja sama henki pyritään saamaan mukaan Pirkkolaan sunnuntaiksi.

– Meidän asenteemme oli pahuksen hyvä. Kaikki halusivat voittaa ja se näkyi kentällä toisin kuin ehkä edellisissä finaaleissa oli, HIFK:n Lotta Kulju sanoi Yle Sportenille.

– Aina on kuitenkin parannettavaa. [Perjantaina] meillä oli 10-15 viimeistelyä suoraan päin vastustajan maalivahtia, mitä ei saa käydä neljännessä finaalissa.

Dicken-kapteeni Anna Lindahl myönsi, että HIFK:n peli näytti ihan toiselta kuin kahdessa ensimmäisessä finaalissa ja Dicken toisaalta ei yltänyt aivan samalle tasolle kuin ensimmäisissä kohtaamisissa. Katseet ovat nyt kuitenkin tiukasti sunnuntaissa.

– Meidän pitää ajatella ainoastaan seuraavaa ottelua. Tämä joukkue on täynnä voittajatyyppejä, jotka vihaavat häviämistä, joten emmeköhän me nouse tästä, Lindahl valoi uskoa.

– Ja onhan se hauskempi voittaa kotikentällä, Lindahl lisäsi hymyillen.

Neljäs finaali Pirkkolassa alkaa sunnuntaina kello 14.15.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk