HIFK:lla välieräsarja Spartaa vastaan katkolla torstaina

HIFK:n ja Spartan välinen välieräsarja saattaa saada ratkaisunsa jo kiirastorstaina, sillä kolmanteen koitokseen lähdetään HIFK:n johtaessa otteluvoitoin 2-0.

Pitkään tiukan avausottelun jälkeen HIFK selvisi helponoloisesti toisesta välierästä Spartaa vastaan. Joukkue lähtikin paremmalla asenteella toiseen välieräotteluun. Ottelu oli selvä jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Toisella puoliajalla Sparta säästeli avainpelaajiaan torstain koitosta varten, mikä oli varmasti viisasta.

Peli ei kuitenkaan ole pelattu ennen kolmatta voittoa. HIFK:n kapealla kentällä heittävä Spartan joukkue voi yllättää HIFK:n. Torstain ottelusta tullee varmasti tasaisempi kuin tiistaina, arvioidaan HIFK:n verkkosivuillakin.

Spartan selkeä ongelma edellisessä ottelussa oli maalinteko. Vain 15 tehtyä maalia on lukema, jolla turhan usein ei voitoista voi haaveilla. Päävalmentaja Ken Sireniuksen johdolla onkin nyt varmasti keitetty uutta käärmekeittoa maalihanojen aukaisemiseksi.

Mukavan lisämausteen otteluun tuo se, että HIFK:n Johanna Hilli ja Spartan Inka Jäntti jakoivat SM-sarjan maaliskuun pelaajan tittelin.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa torstaina kello 20.00.

Edelliset ottelut:
25.3. HIFK – Sparta 34-27
31.3. Sparta – HIFK 15-30

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk