SIF ja Dicken avaavat uuden vuoden kärkikamppailulla

Naisten SM-sarja jatkuu jälleen joulutauon jälkeen keskiviikkona ja ensimmäisenä otteluna käynnistyy Siuntiossa kello 18.30 kamppailu SIF – Dicken.

Näin heti kevään alkuun saadaan melkoinen herkkupala, sillä vastakkain ovat sijoilla 3. ja 1. olevat joukkueet. Dicken eteni syksyn voitosta voittoon ja SIF:n tiliäkin tahraa vain kaksi tappiota kauden yhdeksästä pelatusta ottelusta.

Siuntiolaisten molemmat tappiot tulivat peräjälkeen loka-marraskuun vaihteessa. Ensin Dicken kaatoi siuntiolaiset kotonaan niukasti 24-22 ja perään sarjakakkonen HIFK haki pisteet Siuntiosta lukemin 22-27. Tämän jälkeen tilille ehti ennen joulua tulla kuitenkin neljä perättäistä voittoa.

Dickenillä etenkin ratkaisijoita on todella laajalla rintamalla ja parhaana maalintekijänä Anna Lindahl on tehtaillut ”vain” 42 maalia. SIF ei myöskään ole yhden tai parin maalintekijän varassa. Madeleine Lindholm on parhaana nakuttanut tähän mennessä 47 maalia.

Vastakkain on myös kaksi alkukauden parasta puolustusta. Dickenin verkkoon palloja on uponnut vain 20,33 maalin keskiarvolla ottelua kohden, eikä SIF jää paljon jälkeen lukemalla 21,89.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!