SIF ja Sparta ratkaisevat pronssin kohtalon maanantaina

Toinen ja ratkaiseva pronssiottelu SIF:n ja Spartan välillä pelataan maanantaina Siuntiossa. Otteluun lähdetään SIF:n viiden maalin etulyöntiasemasta.

Ensimmäinen pronssiottelu oli hämmentävän kaksijakoinen. Sparta hallitsi tapahtumia pitkälle toiselle puoliajalle, kunnes SIF kehitti hurjan kirin, voitti viimeisen vajaan 20-minuuttisen 12-1 ja paineli voittoon maalein 20-15.

Näin asetelmat kotijoukkueelle ovat maanantaita varten varsin mukavat, sillä pronssi ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.

– Toki näyttää hyvältä, mutta emme voi kuitenkaan pitää mitään itsestäänselvyytenä. Kyse on siitä, että meidän pitää keskittyä alusta saakka peliin, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt sanoi Västra Nylandille ensimmäisen kohtaamisen jälkeen.

SIF on kauden tilastojen valossakin ottelun suosikki, sillä siuntiolaiset veivät nimiinsä kaikki kolme kohtaamista Spartaa vastaan myös runkosarjassa.

SIF puolustaa pronssia viime kaudelta, kun Spartan edellinen mitali – niin ikään pronssi – on keväältä 2012.

Ottelu Siuntiossa alkaa maanantaina kello 18.45. Mikäli yhteismaalit ovat 60 minuutin pelin jälkeen tasan, jatketaan pelaamista ratkaisuun saakka.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk