SIF lähtee haastamaan nyt HIFK:ta

Sjundeå IF:n alkukauden voittoputki katkesi viikolla Dickenille kärsityn niukan tappion myötä ja lauantaina edessä on toinen kova haaste, kun vieraaksi Siuntioon saapuu hallitseva mestari HIFK.

HIFK on paukuttanut Dickenin tavoin alkukaudella pelkkiä voittoja. Siuntiolaisten otteet ovat olleet kuitenkin hyvin lähellä kärkikaksikon tasoa, kuten viikolla nähtiin. SIF taipui Dickeniä vastaan vasta viime metreillä 22-24-tappioon.

– Koskaan ei pidä tietysti olla tyytyväinen tappioon, mutta verrattuna aiempiin otteluihin Dickeniä vastaan, oli tämä askel eteenpäin, SIF-luotsi Marcus Sjöstedt totesi Västra Nylandin mukaan viikon ottelun jälkeen.

SIF:n alkukauden kovin ase on ollut tiivis puolustus – omiin on uponnut alle 21 maalia ottelua kohden. HIFK:lla vastaava lukema on lähes 24 maalia, mutta mestarit ovat toisaalta olleet hyökkäyspäässä tehokkaampia.

HIFK kohtasi perjantaina Suomen Cupissa Spartan ja nappasi jatkopaikan 24-15-voitolla. Maalinteko ei sujunut toivotusti, mutta toisaalta puolustus oli nyt todella tiivis.

HIFK on varmasti lauantaina ennakkosuosikki, mutta SIF:n alkukauden otteet ovat osoittaneet joukkueen olevan valmis haastamaan kenet tahansa, joten ainekset tiukalle taistolle ovat olemassa.

Ottelu Siuntiossa alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!