SIF saa ÅIFK:n vieraakseen sunnuntaina

SM-sarja vuoden 2014 osalta saadaan päätökseen sunnuntaina pelattavan ottelun SIF – ÅIFK myötä ja takaisin tositoimiin palataan loppiaisen jälkeen.

Sunnuntain kamppailussa molemmilla on mielenkiintoisesti runsaasti panoksia. Kotijoukkue SIF:lle voitto merkitsisi tuntuman pysymistä kärkikaksikkoon Dicken – HIFK ja toisaalta muiden jäämistä jo turvallisen matkan päähän.

Syksyn edetessä hyvän vireen löytänyt ÅIFK puolestaan hyvästelisi jumbosijan kertaheitolla kunnolla ja nousisi jakamaan taulukon neljättä sijaa Spartan kanssa.

Kotijoukkue on kuitenkin ottelun ennakkosuosikki ja alla on vakuuttava voitto Atlaksesta reilun viikon takaa.

– Pelasimme todella hyvin. Maalivahdit olivat taitavia, puolustus varma ja pääsimme vauhtiin myös hyökkäyksessä, SIF:n päävalmentaja Marcus Sjöstedt kuvasi Västra Nylandissa Atlas-voiton tunnelmia.

ÅIFK on kuitenkin antanut myrskyvaroituksen kaatamalla peräjälkeen Atlaksen ja Spartan selvin lukemin, joten yhtään mihinkään asennevammaan kotijoukkueella ei ole varaa. Lokakuussa Turussa siuntiolaiset olivat parempia lukemin 22-31, mutta parissa kuukaudessa molempien joukkueitten peli on mennyt eteenpäin.

Ottelu Siuntiossa alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!