Sparta ja SIF ensimmäisessä pronssiottelussa tiistaina

Sparta ja SIF ratkaisevat kauden 2014-15 pronssimitaleitten kohtalon kaksiosaisessa pronssiottelussa, jonka avausosa pelataan Spartan kotihallissa Pirkkolassa tiistaina.

Runkosarjan kakkonen SIF lähtee ainakin tilastojen valossa pronssitaistoon suosikkina, sillä siuntiolaiset ovat vieneet nimiinsä kaikki kauden aiemmat kolme kohtaamista.

Spartan päävalmentajan Ken Sireniuksen mukaan pronssiotteluista tulee tasaisia, ja puolustuspelaaminen ratkaisee pronssin kohtalon.

– Tulemme keskittymään omaan suoritukseen 100%:sesti, ja uskon, että pelaamme kaksi hyvää ottelua, Sirenius sanoo Spartan verkkosivuilla.

– Minulla on täysluotto pelaajiin.

Vastustajasta Sirenius kertoo, että SIF on hyvä joukkue ja kauden aikana se on parhaimmillaan pelannut oikein hyvää käsipalloa.

– 9 metrin pelaajat ottavat suurimman osan joukkueen ratkaisuista, Sirenius selventää.

Spartan nuorelle joukkueelle pronssiottelussa pelaaminen on yksi tavoite pidemmällä aikajänteellä.

– Tämä kausi on Spartan nuorelle joukkueelle aloitus ja startti pidemmälle tavoitteelle. Se, että pelaamme mitaleista jo ensimmäisellä kaudella, lupaa hyvää tulevaisuutta ajatellen, Sirenius sanoo.

Ensimmäinen pronssiottelu Pirkkolassa pelataan tiistaina kello 20.15. Toinen ja ratkaiseva ottelu on ohjelmassa maanantaina 27.4. kello 18.45 Siuntiossa. Pronssi ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella ja toinen ottelu pelataan tarvittaessa ratkaisuun saakka.

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk