Sparta varmistamaan neljättä sijaansa BK-46:tta vastaan

Sparta ja BK-46 kohtaavat Pirkkolassa keskiviikon iltaottelussa heti aiemman Dicken-SIF -ottelun jälkeen ja panoksia riittää tässäkin kamppailussa.

Lähtökohdat ovat sikäli selvät, että voitto takaisi Spartalle runkosarjan neljännen sijan ja kotiedun puolivälieriin. BK-46 puolestaan sinetöisi voitolla paikkansa puolivälierissä ja olisi vielä taistelemassa viidennestä sijastakin.

Lokakuun alussa Sparta oli vastaavassa ottelussa tyly emäntä vierailleen ja takoi 39-28 -voiton raaseporilaisista. Vuodenvaihteen jälkeen Karjaalla oli sen sijaan huomattavasti tiukempaa, mutta Sparta oli tuolloinkin vahvempi maalein 29-31.

BK kärsi edellisessä ottelussaan tappion HIFK:lle, mutta pani kapealla ryhmällä hyvin hanttiin kärkipään ryhmälle.

– Se ottelu antoi meille uskoa ja seuraavaan otteluun meidän pitäisi saada vähän enemmän pelaajia. Toivon että pystymme saamaan hyvän päätöksen runkosarjalle, BK-luotsi Risto Puputti sanaili toiveikkaana Västra Nylandin mukaan.

Aihetta toiveikkuuteen on ilman muuta myös Spartalla. Joukkue nöyrtyi HIFK:lle selvästi, mutta nappasi sen jälkeen komean 37-25 -voiton vahvana alkuvuoden pelanneesta ÅIFK:sta.

Ottelu Pirkkolassa käynnistyy keskiviikkona kello 21.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!