Karjaa

Kohti kautta: BK-46 uudessa komennossa

BK-46 lähtee kauteen 2014-15 uuden päävalmentajan Risto Puputin johdolla. Pelaajapuolella karjaalaisjoukkueessa sen sijaan on tapahtunut suhteellisen vähän muutoksia viime kauteen nähden.

Pitkän päivätyön käsipallon parissa tehnyt Puputti tuli uuteen tehtäväänsä hiukan ”puskista”, sillä valmennuskokemusta hänellä on poikajoukkueiden puolelta. Karjaalla aloitettiinkin kesällä tavallaan puhtaalta pöydältä.

– En lähde vertailemaan joukkuetta viimekautiseen. Vahvuuksina meillä on tällä kaudella hyvä yhteishenki ja fyysinen valmius, Puputti linjaa.

Puputilla on riittänyt töitä oman joukkueensa kanssa, eivätkä vastustajat ole läpikotaisin tuttuja. Niinpä mitään selkeää sijoitustavoitettakaan ei kauteen lähtiessä ole määritelty.

– Peli kerrallaan ja katsotaan mihin se riittää, nöyrällä mielellä kauteen lähdetään, Puputti sanoo.

Pelaajistosta maalivahti Sara Pollissello ja Ina Ahlroos ovat jättäneet BK:n, mutta Jenny Löf puolestaan tekee paluun joukkueeseen. Iso asia on myös monivuotisen maalitykin Pamela Degermanin jatko. Pelaajaryhmä karjaalaisilla on suhteellisen kapea, mutta harjoituksiin on tarkoitus hankkia leveyttä seuran B-tytöistä.

BK lähtee kauteen Puputin mukaan avoimin mielin ja pitkän linjan kokenut valmentaja lähettää vielä terveiset kaikille muille kuudelle SM-sarjajoukkueelle.

– Hauskaa ja rehtiä kautta 2014-2015 kaikille, Puputti toivottaa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk