Kohti kautta: SIF mitalinkiilto silmissä

SIF avaa kautensa naisten SM-sarjassa viikkoa muita joukkueita myöhemmin. Siuntiolaisjoukkue on uudistunut alkavalle kaudelle melko lailla ja lähtee kauteen päävalmentaja Marcus Sjöstedtin johdolla kovin tavoittein.

Vaihtuvuus pelaajistossa on ollut suurta ja siinä missä kokeneemmasta päästä pelaajia on lopettanut, on SIF saanut tilalle runsaasti nuoria lahjakkuuksia.

– Joukkue on nuorentunut melkoisesti ja mukana on viisi nuorten maajoukkuepelaajaa: Emilia Valkamo, Cara Feodoroff, Elin Sjölund, Mi Weurlander ja Aino Pietiläinen, Sjöstedt listaa.

Siuntiolaisten viime kauden joukkueesta ovat lopettaneet Anni Joensuu, Inka Söderström, Linda Lostedt, Carolina Roos ja Pernilla Karlsson. Maria Jukola sen sijaan palasi KyIF:sta SIF-paitaan. Kaikkineen Sjöstedt näkee tilanteen varsin hyvänä.

– Ryhmä on nyt leveämpi. Meillä on useampi taitava pakki, jotka antavat enemmän vaihtoehtoja pelaamiseen.

SIF päätti viime kauden pronssimitaleihin ja vähintään samaan on tavoitteena yltää alkavalla kaudella.

– Tavoitteet ovat korkealla. Ensimmäinen osatavoite on päästä pelaamaan mitaleista, Sjöstedt linjaa.

Muiden SM-sarjajoukkueitten avatessa sarjakauden lauantaina 13.9. SIF vielä viimeistelee virettään omaa sarja-avaustaan varten. Viimeisen viikonlopun joukkue viettää Ruotsissa harjoitusleirillä hiomassa kuvioita kuntoon.

Avainsanat:

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk