Dicken edelleen Pirkkolan valtias

Dicken piti Pirkkolan valtikan hallussaan edelleen kaadettuaan lauantaina Spartan maalein 31-25 (12-8).

Ottelu kulki alusta saakka Dickenin hallinnassa, vaikka Sparta käväisikin tasoissa tilanteessa 4-4. Viittä maalia suuremmaksi ero ei kuitenkaan päässyt missään vaiheessa repeämään ja tauolla Dickenin johto oli neljä maalia.

Avausjaksolla nähtiin varsin niukat 20 maalia, mutta toisella jaksolla verkot heiluvat tiuhempaa tahtia. Dicken johti parhaimmillaan jo seitsemällä maalilla, mutta Sparta nousi vielä kolmen maalin tuntumaan. Viimeisen kymmenminuuttisen alun Dicken vei 3-0 ja karkaisi ratkaisevasti ja saattoi lopun varmistella voittoaan.

Dicken-luotsi Jani Vaskola nosti esiin pelin tunnelman, joka oli ajoittain kiehahtaa ylikin.

– Oli aika kuuma peli! Kierroksilla käytiin penkillä, kentällä ja tuomaristossa. Meillä oli tasaisesti 11 maalintekijää ja Anna Lindholm ratkaisi tärkeissä paikoissa. Puolustus- ja maalivahtipeli oli hyvä tänään, Vaskola ynnäili.

Lindholm itsekin oli varsin tyytyväinen kokonaissuoritukseen.

– Ajoittain pelasimme hyvää peliä. Meillä on ollut tähän asti ajoittain hieman haasteita toisen puoliskon aluissa, tänään saimme kuitenkin pelin hyvin käyntiin. Olen tyytyväinen peliin. Nyt on kahden viikon tauko, mutta tämän voiton pohjalta on hyvä lähteä treenaamaan seuraavaa ottelua varten.

Spartan päävalmentaja Ken Sirenius antoi omilleen kiitosta tuloksesta huolimatta.

– Tsemppasimme tänään oikein hyvin, mutta valitettavasti se ei riittänyt. Henkilökohtaiset suoritukset olivat Dickenin eduksi tänään, Sirenius sanaili.

Dicken – Sparta 31-25 (12-8)

Yleisö: 131

Erotuomarit: Zoltan Kadar – Tapani Kuri

Maalintekijät:
Dicken: Anna Lindholm 6, Näräkkä Annika 4, Salokivi Tove 4, Böckelman Carolina 3, Genberg Martina 3, Ahlroth Alexandra 2, Gammals Jessika 2, Lillqvist Betina 2, Nylund Karolina 2, Ratilainen Linda 2, Pitkäjärvi Pia-Stina 1
Sparta: Lassinharju Sirja 9, Jäntti Inka 5, Holopainen Ella 3, Jäntti Sara 3, Kaikko Anni 2, Heiskanen Raita 1, Nyholm Anniina 1, Ojala Alexandra 1

Ulosajot:
Dicken: Ahlroth Alexandra 2, Genberg Martina 1, Lillqvist Betina 1, Ratilainen Linda 1
Sparta: Jäntti Inka 1, Lassinharju Sirja 1, Melanen Linda 1

Varoitukset:
Dicken: Böckeman Carolina 1, Genberg Martina 1
Sparta: Lassinharju Sirja

LähiTapiola-tähdet:
*** Lindholm Anna, Dicken
** Lassinharju Sirja, Sparta
* Salokivi Tove, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk