Dicken jatkoi voittoputkeaan Karjaalla

SM-sarjan kärkijoukkue Dicken jatkoi voittoputkessa kaadettuaan keskiviikkona vieraissa BK-46:n pitkälti vahvan ottelun alun ansiosta.

Dicken aloitti ottelun etenkin puolustuksessa erittäin vahvasti ja karkasi nopeassa tahdissa selvään johtoon. Kuvaavaa avausjaksolle oli, että BK:n ja koko sarjan ykköstykki Pamela Degerman osui ensi kertaa vasta 22. minuutilla ja tilanne tuossa vaiheessa oli 4-12 – toki Degerman sittemmin osoitti jälleen vaarallisuutensa. Tauolla Dickenin johto oli kuusi maalia.

Toisella jaksolla edettiin tasaista tahtia. Dicken ei juuri saanut johtoaan kasvatettua, mutta ei toisaalta päästänyt BK:ta lähemmäksikään. Niukkamaalinen ottelu päättyi lopulta vieraiden vakuuttavaan voittoon.

BK-46:n valmentaja Risto Puputti näki tappiosta huolimatta joukkueensa ottaneen askeleita eteenpäin sitten edellisen kohtaamisen.

– Paljon parempi peli Dickeniä vastaan kun mitä pelattiin cup-ottelussa. Silloin he tekivät 40 maalia ja nyt ainoastaan 21. Iso plussa puolustukselle ja Lindan (Sundström) hyvälle maalivahtipelille, Puputti jakoi tunnustusta.

Dicken-valmentaja Jani Vaskola nosti myös esille Sundströmin maalivahtipelin.

– BK:n maalivahti pelasi huomattavasti paremmin kun viime ottelussa. Me puolustettiin toki hyvin, ainoastaan 14 maalia päästettiin.

Ottelun vakuutyavin pelaaja Dickenin Annika Näräkkä piti tärkeimpänä antina täyttä pistepottia.

– Meillä fokus otteluun jotenkin tuntui puuttuvan tänään, vaikka meillä olikin hyvä valmisteleva treeni maanantaina. Tietysti aina ei peli voi kulkea samalla tavalla. Voitto meille oli kuitenkin tärkein, Näräkkä korosti.

BK-46 – Dicken 14-21 (7-13)

Yleisö: 110

Erotuomarit: Teemu Kaulio – Anton Ekström

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 6, Jenny Löf 3, Sofia Silén 2, Madeleine Kihlstedt 2, Erica Gustafsson 1
Dicken: Anna Lindahl 4, Tove Salokivi 2, Annika Näräkkä 5, Betina Lillqvist 2, Alexandra Ahlroth 1, Karolina Nylund 1, Jessica Gammals 2, Martina Genberg 1, Carolina Böckelman 3

Ulosajot:
BK-46: Pamela Degerman 2min
Dicken: –

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Annika Näräkkä, Dicken
** Pamela Degerman, BK-46
* Linda Sundström, BK-46

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!