Dicken karkasi BK-46:lta toisella jaksolla

Kärkisijoista tiukasti taisteleva Dicken oli lauantaina vaikeuksissa vierailleen BK-46:n kanssa vajaan jakson verran, mutta vauhtiin päästyään lauttasaarelaiset karkasivat selvään voittoon.

Vierailija BK-46 antoi ennakkoasetelmille huutia ottelun alussa ja puristi Dickenin ahtaalle. BK johti ottelua vielä avausjakson puolivälin kynnyksellä maalilla. Tämän jälkeen Dicken alkoi saada jyvän kohdilleen ja karkasi kolmen maalin johtoon, mutta vieraat kuroivat eron uudestaan umpeen ja painelivat samaa tietä taas johtoon. Avausjakson lopun Dicken vei kuitenkin nimiinsä 5-0 ja johti tauolla neljällä maalilla.

Dicken jatkoi tauon jälkeen siitä mihin avausjakson lopulla jäi ja venytti nopeasti eron yhdeksään maaliin. Tästä ero kasvoi tasaisesti ja viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin jo 15 maalin Dicken-johdossa. Loppu mentiin kutakuinkin tasatahtia ja Dicken nappasi pisteet lopulta varmasti.

Dicken-luotsiJani Vaskola oli kaikkineen iltapäivän puhteeseen tyytyväinen.

– Saatiin kierrätettyä pelaajia, kolme maalivahtia kävi tänään kentällä, joista nuorimmat Ahlroth ja Inget pelasivat 41 minuuttia mallikelpoisesti. Betina Lillqvist oli tänään päättäväinen, 8 maalia. BK:sta ei tänään painotettu ketään pelaajaa, tiedettiin, että kun pelataan joukkueena omaa peliä lopputulos on hyvä.

Lillqvist valittiin myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Ottelun alussa oli kiire, puolustus ei toiminut, nopeisiin ei päästy. Oma pelaaminen edelleen kahdeksasta maalista huolimatta vanhan käsivamman takia ei ihan parasta. Hyvä, että päästiin kierrättämään omia pelaajia, peliaika on tärkeää kaikille, myös Lillqvist muistutti.

BK-46:n päävalmentaja Risto Puputtikaan ei omiaan liiemmin lähtenyt moittimaan.

– Ensimmäisen puoliajan BK-peli oli miehekästä ja pelaajat jaksoivat hyvin. Toisella puoliajalla puolustus putosi liikaa, alkatyössä väsyttiin, runkopelaajat väsyivät. Dicken on hyvä joukkue, ansaitsi voittonsa, Puputti myönsi.

Pamela Degerman oli jälleen kerran BK:lle tärkeä pelaaja – saldona kentän korkein maalimäärä yhdeksän.

– Puolustus toimi 15-20 minuuttia. Väsymys alkoi tulla sen jälkeen, joukkueessa on 13 pelaajaa, mutta pakeista on pulaa. Seuraava matsi on kahden viikon kuluttua, kun HIFK saapuu Karjaalle. Kiva pelata kotona silloin, Degerman sanaili.

Dicken – BK-46 37-23 (16-12)

Yleisö: 94

Erotuomarit: Harri Nieminen ja Markku Tuomi

Maalintekijät:
Dicken: Lillqvist Betina 8, Böckelman Carolina 7, Genberg Martina 5, Pitkäjärvi Pia-Stina 4, Lindholm Anna 4, Ahlroth Alexandra 3, Salokivi Tove 2, Nylund Karolina 2, Gammals Jessika 1, Näräkkä Annika 1
BK-46: Degerman Pamela 9, Löf Jenny 4, Gustafsson Erica 3, Nyberg Annette 2, Madeleine Kihlstedt 2, Löf Elin 2, Sjöberg Heidi 1

Ulosajot:
Dicken: Ratilainen Linda
BK-46: Degerman Pamela

Varoitukset:
Dicken: Gammals Jessika, Ratilainen Linda, Böckelman Carolina,
BK-46: Lindholm Sofie, Kihlstedt Madeleine, Sjöberg Heidi

LähiTapiola-tähdet:
*** Lillqvist Betina, Dicken
**Degerman Pamela, BK-46
* Genberg Martina, Dicken

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk