SIF ei antanut BK-46:n yllättää

Paikallisottelulla on aina oma leimansa, mutta erittäin vahvan alkuvuoden pelannut SIF otti komennon haltuunsa BK-46:tta vastaan tauon alla ja eteni lopulta selkeään voittoon.

Vierasjoukkue SIF aloitti ottelun tehokkaammin, mutta BK näytti nopeasti, ettei aio antautua taistelutta. Tasatahtia edettiin aina 23. minuutilla ja numeroihin 10-10 saakka, kunnes SIF nykäisi kolmen maalin eron tauolle.

Toiselle jaksolle SIF tuli etenkin puolustuksen osalta uudella ilmeellä ja BK:lle maalinteko oli todella tuskaista. Mitään maalijuhlia siuntiolaisetkaan eivät viettäneet, mutta kun kotijoukkue jäi jälkimmäisellä 30-minuuttisella vain kolmeen tehtyyn maaliin, venytti SIF eron lopulta 11 osumaan.

BK-46:n valmentaja Risto Puputti ei juuri tappiota selitellyt.

– Turpaan tuli, paremmat voittivat, Puputti kiteytti.

SIF-valmentaja Marcus Sjöstedt ei voitosta huolimatta ollut täysin varauksettoman tyytyväinen.

– Pitkä pelipaussi aiheutti sen että rytmi oli hukassa ekalla puoliajalla. Puoliajalla keskusteltiin asiasta ja saatiin peli toimimaan ja saatiin myös pidettyä Pammen kontrollissa tällä kertaa, Sjöstedt viittasi vain kahteen osumaan jääneeseen BK:n ykköstykki Pamela Degermaniin.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Mi Weurlander ei myöskään nähnyt ottelua ihan täysosumana.

– Aloitettiin hyvin, mutta sitten alettiin hutiloiman – mutta kärsivällisyydellä ja paremmalla kunnolla saatiin voitto, Weurlander tiivisti.

BK-46 – SIF 16-27 (13-16)

Yleisö: 102

Erotuomarit: Harri Nieminen – Krister Illman

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 2, Jenny Löf 2, Sofia Silen 3, Sofie Lindholm 3, Madeleine Kihlstedt 1, Erica Gustafsson 5
SIF: Maria Jukola 2, Mi Weurlander 5, Linda Olin 2, Petra Nyman 1, Emilia Valkamo 1, Elin Sjölund 4, Madeleine Lindholm 4, Janica Tallqvist 3, Emmi Koljonen 5

Ulosajot ja sulkemiset:
BK-46: Pamela Degerman 2 x 2 min
SIF: Janica Tallqvist 2 min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Mi Weurlander (SIF)
** Laura Laakso (SIF)
* Linda Sundström (BK-46)Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk