SIF vei Länsi-Uudenmaan derbyn nimiinsä

BK-46:n orastanut voittoputki katkesi lauantaina Länsi-Uudenmaan derbyssa, kun SIF oli tyly emäntä ja latoi taululle voittonumerot 33-24.

SIF tuli otteluun vahvemmin, mutta ote kääntyi nopeasti BK-46:lle, joka piti johtoa hallussaan aina 18. peliminuutille saakka. Tilanteesta 8-9 SIF käänsi kuitenkin ottelun 17-9-johdokseen ja tässä piili myös pitkälti kamppailun ratkaisu.

Kun toista jaksoa oli takana 12 minuuttia, siuntiolaisten johto oli jo 12 maalia. Vaikka BK pystyi hiukan johtoa kaventamaan, ei voittajasta juuri enää ollut epäselvyyttä. Parhaimmillaan ero oli jo 15 maalia, kunnes BK lopussa hiukan pääsi kaunistelemaan numeroita.

SIF-valmentaja Marcus Sjöstedt näki ratkaisun tapahtuneen aikalisällä.

– Time outin jälkeen saimme puolustuksen pitämään ja siinä samalla pari kontrausmaalia. Vaihdot onnistuivat ja teimme sen mitä kopissa luvattiin.

Kolme tähden pelaaja Charlotta Roos oli pitkälle samoilla linjoilla päävalmentajan kansaa.

– Kun saimme pelin pyörimään, niin itten se oli siinä. Tuntuu hyvältä kun pystyimme kääntämään pelin eduksemme, Roos iloitsi.

BK-46;n valmentaja Risto Puputti otti tappion vastaan nöyrästi.

– Parempi joukkue voitti. Alku oli hyvä mutta sitten SIF tuli niin vahvasti ja meni karkuun, tytöt eivät jaksaneet loppuun asti.

SIF – BK-46 33-24 (17-10)

Yleisömäärä: 143

Maalintekjät:
SIF:  Linda Olin 8, Madeleine Lindholm  8, Elin Sjölund  5, Mi Weurlander  4, Emilia Valkamo 3, Mette Fröberg 2, Carolina Rehnberg 2, Emmi Perovuo 1
BK-46: Pamela Degerman 9, Jenny Löf 7, Erica Gustafsson 6, Madeleine Kihlstedt 1, Linda Sandström 1

Varoitukset:
SIF: Petra Nyman, Madeleine Lindholm
BK-46: Pamela Degerman, Erica Gustafsson, Madeleine Kihlstedt

Ulosajot:
SIF: Emilia Valkamo
BK-46: Pamela Degerman

LähiTapiola-tähdet:
*** Charlotta Roos, SIF
** Madeleine Lindholm, SIF
* Erica Gustafsson, BK-46

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!