SIF:lle komea voitto – Dicken kärsi kauden ensimmäisen tappion

Dickenin puhdas voittoputki SM-sarjassa katkesi keskiviikkona Siuntiossa, kun kotijoukkue SIF ilmoittautui 30-26-voiton myötä yhä tiukemmin kärkitaistoon SM-sarjassa.

Tasaisena alkanut ottelu kääntyi avausjakson edetessä SIF:n niukkaan hallintaan, kunnes Dicken nousi rinnalle ja ohikin ennen kuin SIF käänsi ottelun juuri ennen taukoa jälleen yhden maalin erolla edukseen.

Toisella jaksolla SIF alkoi repiä lisää kaulaa ja vei ensimmäiset reilut 18 minuuttia nimiinsä peräti maalein 11-4. Dicken pääsi vielä hiukan kaventamaan, mutta ei pystynyt toden teolla enää emäntäjoukkueen voittoa asettamaan kyseenalaiseksi ja näin pisteet jäivät Siuntioon neljän maalin erolla.

SIF-valmentaja Marcus Sjöstedt oli luonnollisesti iloinen komeasta voitosta ja antoi erityiskiitokset ottelun vakuuttavimmalle pelaajalle, joka löytyi SIF:n tolppien välistä.

– Charlotta Roos:n maalivahtipeli oli hyvä ja joukkuepeli ylipäänsä. Kaikki antoivat enemmän kuin tavallisesti. Kentältä nyt poissa olleen nopean ja maalitarkan Anna Lindholmin puuttuminen vaikutti myös Dickenin peliin. Hyvä vuoden avaus peleille, Sjöstedt myhäili.

Syytä tyytyväisyyteen oli myös tähtipelaaja Roosilla.

– Ensimmäinen erä oli tasainen ja hyvä kun saimme maalieron käännettyä miinus kahdesta plus yhteen puoliajalle. Hyvä joukkuepeli ja vähän teknisiä virheitä, Roos summasi.

Dickein valmentaja Jani Vaskola oli sen sijaan mietteliäämpänä, mutta antoi tunnustuksen myös vastustajalle.

– Emme olleet henkisesti mukana. Peruteltiin puolustuksessa ja eikä torjuttu palloja. Linda Olin on ikäänsä nähden tosi hyvä pelaaja.

– Oli hyvä hävitä SIF:lle oppimista ajatellen ja SIF pelasi hyvin. Tästä tulee mielenkiintoinen kevät.

SIF – Dicken 30-26 (15-14)

Yleisömäärä: 167

Erotuomarit: Leandersson J-E, Lindroos M

Maalintekijät:
SIF: Maria Jukola 7, Linda Olin 7, Madeleine Lindholm 6, Carolina Rehnberg 5, Elin Sjölund 2, Emilia Valkamo 1, Janica Tallqvist 1, Mette Fröberg 1
Dicken: Carolina Böckelman 5, Anna Lindahl 3, Tove Salokivi 3, Annika Näräkkä 3, Betina Lillqvist 3, Martina Genberg 3, Alexandra Ahlroth 2,  Karolina Nylund 2, Pia-Stina Pitkäjärvi 1, Jessika Gammals 1

Varoitukset:
SIF: Maria jukola, Mi Weurlander, Janica Tallqvist
Dicken: Pia-Stina Pitkäjärvi, Jessika Gammals

Ulosajot:
SIF: Maria jukola, Mi Weurlander, Carolina Rehnberg
Dicken: Martina Genberg

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Charlotta Roos, SIF
** Linda Olin, SIF
* Carolina Böckelman, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk