Dicken vei jännitysnäytelmän

Sparta ja Dicken iskivät yhteen Pirkkolan Palloiluhallissa. Taistelu Pirkkolan valtikasta päättyi Dickenin niukkaan 28-27 -voittoon.

Ensimmäinen puoliaika sujui pitkään tasaisissa merkeissä. Sparta kävi 6-5 -johdossa, mutta sitten Dickenin heittopeli alkoi purra paremmin. Sparta purisi välistä maalin päähän, mutta lopulta taukoa vietettiin Dickenin johtaessa 13-11.

Toisella puolikkaalla Sparta pääsi 15-15 -tasatilanteeseen. Sitten oli aika Dickenin hallinnan ja pian johtaja vaihtuikin tuhkatiheään. Lopulta Dicken onnistui päätösminuutilla ottamaan johdon ja voitti taiston 28-27.

– Sparta teki tästä hyvin pelin, Dickenin päävalmentaja Jani Vaskola sanoi.

– Ensimmäisellä puoliajalla sähläsimme: 17 kuuden metrin paikkaa ohi. Sparta pysyi hyvin pelissä mukana ja viimeisellä 10 sekunnilla veimme tämän pelin.

Vaskola summasi, että Dicken oli viimeisen kahden minuutin aikana kahden maalin tappioasemassa ja voitti kuitenkin yhdellä maalilla.

– Tämä oli tärkeä nousu.

Vaskola kertoi, että Dicken voitti tänään heidän rutiinillaan.

– Tiesimme, ettei peli pääty, ennen kuin summeri soi.

Ottelun vakuuttavimmaksi valitun Sara Jäntin mukaan ottelu oli koko ajan tasainen ja myös laadukas molemmilta joukkueilta.

– Molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat tähtihetkensä ja mustat hetkensä, eikä kumpikaan joukkueista luovuttanut. Meidän tämän pelin materiaalillamme teimme ennakkoluulottoman pelin.

Jäntti kertoi, että Sparta pelasi tänään lähinnä A-tyttöjoukkueella.

– Rutiini varmasti ratkaisi pelin tiukoissa paikoissa. Seuraavissa peleissä tulee tiukempaa ja tiukempaa, Jäntti lupasi.

Spartan päävalmentaja Ken Sirenius kertoi pelin jälkeen, että joukkue on mennyt taas askeleen eteenpäin.

– Tytöt taistelivat erittäin hienosti. On myös asioita, joita täytyy työstää ja harjoitukset ovat viikon tärkein tapahtuma. Sirenius nostaa hattua tytöille, sillä he taistelivat hienosti.

– Harmittaa, ettei saatu pisteitä tänään.

Sparta – Dicken  27-28 (11-13)

Yleisömäärä: 96

Erotuomarit: Harri Nieminen-Markku Tuomi

Maalintekijät:
Sparta: Sirja Lassinharju 5, Sara Jäntti 7, Raita Heiskanen 3, Petra Gostowski 4, Alexandra Ojala 2, Ella Holopainen 2, Anniina Nyholm 1, Linda Melanen 1, Erika Tanner 2
Dicken: Anna Lindahl 6, Anu Riksman 1, Betina Lillqvist 2, Alexandra Ahlroth 2, Karolina Nylund 4, Jessika Gammals 2, Martina Genberg 4, Carolina Böckelman 3, Anna Lindholm 4

Varoitukset:
Sparta: Sirja Lassinharju 1, Sara Jäntti 1, Raita Heiskanen 1
Dicken: Betina Lillqvist 1, Alexandra Ahlroth 1, Jessika Gammals 1, Annika Näräkkä 1

Ulosajot:
Sparta: Sara Jäntti 1, Linda Melanen 1
Dicken: Betina Lillqvist 1

LähiTapiola-tähdet:
*** Sara Jäntti, Sparta
** Anna Lindahl, Dicken
* Sirja Lassinharju, Sparta

 


 


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk