BK-46 taisteli niukan vierasvoiton Vantaalla

BK-46 otti torstaina vierasvoiton Myyrmäen urheilutalolla Vantaalla huipputasaisessa kamppailussa Atlasta vastaan.

Ensimmäinen puoliaika käytiin tasaisissa merkeissä. Yli kahden maalin eroa ei syntynyt kertaakaan jakson aikana. Ensimmäisen puolituntisen jälkeen BK-46 johti isäntiä niukasti lukemin 12-10.

Toisen jakson edetessä BK-46 alkoi vähitellen tehdä hiukan eroa Atlakseen. Kun puoliaikaa oli pelattu noin kymmenen minuuttia, BK-46 johti jo 20-14. Atlas ei kuitenkaan lannistunut, vaan se iski seuraavien kahdeksan minuutin aikana kuusi maalia, kun taas BK-46 onnistui vain kerran. Vajaan 18 minuutin jälkeen peli oli 20-21. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Atlas onnistui vielä kahdesti, mutta kun vierasjoukkue rokotti vantaalaisia vielä kolmesti, varmistui raaseporilaisten niukka 23-22-vierasvoitto.

Atlaksen valmentaja Tomi Salminen oli pettynyt ottelun lopputulokseen. Hän muistutti, että kamppailun voittamiseen oli täydet mahdollisuudet.

– Sääli, että yksi karkea virhe katkaisi selkärangan. Hienosti taisteltiin voitosta, Salminen harmitteli ottelun jälkeen.

BK-46:n käskyttäjä Thomas Holmberg oli luonnollisesti tyytyväinen makeaan vierasvoittoon, vaikka helpolla pisteet eivät Vantaalta irronneetkaan.

– Tiukka ottelu. Johdimme kuudella pisteellä, mutta yhtäkkiä eroa olikin vain piste. Tytöt pelasivat fiksusti ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen, Holmberg sanoi.

Atlas – BK-46 22-23 (10-12)

Yleisö: 97

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Maalintekijät:
Atlas: Anna Jauhiainen 7, Adriana Jakimova 5, Carla Olenius 4, Nea Heerman 4, Anu Pihlström 2
BK-46: Linda Sjöblom 5, Pamela Degerman 4, Emilia Holmberg 4, Jenny Löf 3, Sirja Lassinharju 3, Elin Löf 2, Anette Nyberg 1, Heidi Sjöberg 1

Varoitukset:
Atlas: Anna Jauhiainen, Johanna Lyytinen, Isa Jauhiainen
BK-46: Pamela Degerman, Emilia Holmberg

Ulosajot:
Atlas: Johanna Lyytinen

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Emilia Homberg, BK-46
** Anna Jauhiainen, Atlas
* Nea Heerman, Atlas

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk