ÅIFK emännöi Spartaa sunnuntaina

Sunnuntain ainoa SM-sarjan ottelu pelataan Turussa, jossa sarjataulukon kuutonen ÅIFK saa vieraakseen sarjakolmonen Spartan.

ÅIFK:n vuosi 2016 on alkanut kahdella selvällä tappiolla Dickenille ja BK-46:lle. Nyt joukkue on saanut kuitenkin hioa kuvioitaan kahden viikon ajan ennen Spartan kohtaamista.

Sparta puolestaan on ehtinyt pelata jo kolme ottelua kuluvan vuoden puolella. BK-46 kaatui niukasti ja Atlas selvemmin, mutta välissä HIFK löylytti spartalaisia oikein kunnolla.

Joukkueet kohtasivat jo kauden avauskierroksella ja tuolloin ÅIFK haki kahden maalin voiton Pirkkolasta. Marraskuussa Sparta kuittasi korkojen kanssa ja otti pisteet selvin lukemin 27-15. Tämä kertoo isossa kuvassa myös joukkueitten kaudesta. ÅIFK aloitti syksyllä vahvasti, mutta pistetahti on hyytynyt sen jälkeen. Sparta puolestaan haki peliään alkukaudesta, mutta on sittemmin kerännyt pisteitä tasaista tahtia.

Panoksia ottelussa riittää, sillä ÅIFK tarvitsee voiton voidakseen edes haaveilla vielä paikasta neljän parhaan joukossa. Spartalle kaksi pistettä merkitsisi puolestaan välieräpaikan tulemista taas askelta lähemmäksi.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa sunnuntaina kello 18.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk