BK-46 ja ÅIFK tiukassa pistejahdissa

BK-46 ja ÅIFK kohtaavat lauantaina ottelussa, joka on molemmille äärimmäisen tärkeä ajatellen nousua neljän parhaan joukkoon ja play-offseihin.

Kaksikko on ennen lauantaita tasapisteissä ja voittoja tarvitaan ehdottomasti pääsyyn neljän parhaan joukkoon.

Karjaalaiset kärsivät vuoden alkajaisiksi todella katkeran viime sekuntien tappion Spartan vieraana. Päävalmentaja Thomas Holmbergin mukaan siinä maksettiin oppirahoja kovimman kautta.

– Pienistä marginaaleista se on kiinni, mutta pitäisi tietenkin löytää keinot pelien voittamiseen. Meillä on paljon nuoria pelaajia ja välillä kun tulee vastoinkäymisiä, niin uskallus kärsii. Epäonnistumisten jälkeen pitäisi vain jatkaa seuraavaan tilanteeseen ja yrittää uudestaan. Syyskaudella oli pelejä, joissa toisella jaksolla tuli 10-15 minuutin alamäki, jonka aikana hävittiin aika paljon. Ottelu tulisi pitää aisoissa silloin, kun tulee heikompi hetki, Holmberg pohtii BK:n verkkosivuilla.

ÅIFK puolestaan avasi vuotensa selvällä tappiolla kärkijoukkue Dickenille ja alkukauden vahva vire odottaa edelleen uudelleen löytymistään.

BK-46:lla on nyt alkamassa tärkeä putki, kun ÅIFK:n jälkeen vastaan asettuvat SIF ja GrIFK.

– Noista olisi mielellään kaikista kaksi pinnaa otettava. Tasaisessa sarjassa voidaan toki pelata ristiin ja siitä olisi meille hyötyä, mutta emme voi esimerkiksi SIF:n kohdalla siihen luottaa, Holmberg tuumi viitaten viisi pistettä edellä olevaan ja viimeisessä välieräpaikassa kiinni olevaan paikallisvastustajaan.

BK:lla on ainakin pieni henkinen etulyöntiasema, sillä karjaalaiset hakivat edelliskohtaamisessa Turusta marraskuun alussa voiton 12 maalin erolla.

Kamppailu SISU Arenalla käynnistyy lauantaina kello 16.00.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk