BK-46 ja Sparta taistelevat pudotuspelipaikasta

BK-46:n tähyää neljän parhaan joukkoon runkosarjassa, mutta lauantain kotiottelu Spartaa vastaan on karjaalaisille kirjaimellisesti pakkovoiton paikka.

Pudotuspeliviivan puolin ja toisin majailevia joukkueita erottaa neljä pistettä Spartan eduksi ja kun BK:lla on enää kaksi ottelua pelaamatta, vain voitto lauantaina pitää haaveet välieräpaikasta hengissä ainakin toistaiseksi.

– Taistelu jatkuu niin kauan kuin on teoreettinenkin mahdollisuus saavuttaa neljäs sija, BK-luotsi Thomas Holmberg sanoi Västra Nylandille.

BK-46:n ja Spartan ottelut ovat olleet erittäin tasaväkisiä. Karjaalla päädyttiin joulukuussa pistejakoon ja alkuvuodesta Pirkkolassa Sparta voitti yhdellä maalilla.

– Marginaalit tämän kauden sarjassa ovat pienet. Kun hävisimme vieraspelin Spartalle 26-27, minusta voittomaali syntyi kun loppusummeri oli jo soinut. Niin pienestä se on kiinni, Holmberg kuvaa.

Spartan alkuvuosi ei ole sujunut yhtä mallikkaasti kuin viime vuoden loppu johtuen osin todella monista poissaoloista. Välieräpaikka on kuitenkin siis täysin joukkueen omissa käsissä.

Ottelu SISU Arenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk