BK-46 tähyää ylemmäs – Atlas saapuu vieraaksi

BK-46 elättelee vielä haaveita paikasta neljän parhaan joukossa ja on lauantaisessa kotiottelussaan Atlasta vastaan miltei pakkovoiton edessä.

BK-46 jäi edellisottelussaan sarjakärki Dickeniä vastaan ns. lähtötelineisiin ja vastustaja karkasi jo ottelun alussa omille teilleen. Karjaalaisten alkuvuosi on mennyt tasaista vauhtia voittojen ja tappioitten vuorotellessa, joten tasaisella vauhdilla nyt olisi jälleen täyden pistepotin aika.

Atlas jatkaa sarjataulukon jumbona, mutta osoitti viimeksi torstaina pystyvänsä napsimaan pisteitä edellään olevilta joukkueilta. BK:n tavoin playoffs-haaveita elättelevä ÅIFK pysähtyi Myyrmäessä tasapeliin ja Atlas nappasi pisteen lisäksi aimo annoksen itseluottamusta lauantain ottelua varten.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti ja kumpikin Myyrmäessä pelattu ottelu päättyi BK-46:n voittoon. Lokakuussa numerot olivat selvät 18-26, mutta joulukuussa pisteistä taisteltiin loppuun saakka BK:n voittaessa niukasti 23-22.

Tilastoissa joukkueitten merkittävin ero on tehtyjen maalien määrässä, jossa BK on jo 135 maalia heittäneen Pamela Degermanin johdolla suhteellisen selkeästi Atlasta edellä. Päästettyjen maalien osalta joukkueet ovat käytännössä olleet tasavahvoja.

Ottelu SISU Arenalla Karjaalla alkaa kello 16.00 lauantaina.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!