Dicken hakee finaalisarjan kavennusta perjantaina kotonaan

SM-sarjan finaalit ovat käynnistyneet kahdella HIFK:n voitolla ja Dicken on perjantaina kolmannessa finaaliottelussa kotonaan jo miltei selkä seinää vasten.

Kaksi ensimmäistä finaalia ovat menneet HIFK:lle parin maalin marginaalilla kumpikin. Ottelut ovat olleet kaksijakoisia; Dicken on vienyt molemmissa peleissä avausjakson, mutta IFK on ollut vahvempi jälkimmäisellä jaksolla. Dickenin erikoistilannepeli (ylivoima, alivoima ja 7m heitot) on tökkinyt pahasti ja toisaalta HIFK on onnistunut suhteellisen hyvin murtamaan Dickenin puolustuksen.

Erot ovat olleet kuitenkin pieniä ja Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert piti toista finaalia joukkueeltaan suhteellisen hyvänä pelinä. Moni muistaa varmasti viime kevään finaalit. Silloin puolestaan HIFK hävisi Dickenille kaksi ensimmäistä ottelua ja tuli kolmanteen ja neljänteen otteluun täynnä eläimellistä raivoa. Yhtäkkiä tilanne oli 2–2. HIFK saa varautua samanlaiseen tulemiseen Dickenin puolelta.

Nyt finaalit pelataan viime kaudesta poiketen paras seitsemästä -järjestelmällä, joten mestaruus ei missään nimessä ratkea vielä perjantaina. 3-0-johto antaisi HIFK:lle kuitenkin todella vankan otteen mestaruudesta. Mikäli Dicken onnistuu otteluvoitot kaventamaan 1-2:een, on taistelu mestaruudesta jälleen koko lailla auki.

Ottelu Pirkkolassa alkaa perjantaina kello 19.15.

Pelatut finaaliottelut:
ti 12.04. HIFK – Dicken 22-20 (6-10)
su 10.04. Dicken – HIFK 22-25 (14-12)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk