Dicken ja HIFK kärkikamppailussa lauantaina

SM-sarjan kiistaton kärkikamppailu pelataan lauantaina Pirkkolassa, kun sarjaykkönen Dicken kohtaa sarjakakkosen HIFK:n Ylen tv-ottelussa.

Kahden edelliskauden finalistit kohtaavat nyt kolmannen ja viimeisen kerran tällä kaudella runkosarjassa. Syyskaudella Dicken vei molemmat pelit häviten kuitenkin Suomen Cupin välierässä HIFK:lle.

Runkosarjan voittoa ajatellen HIFK on nyt pakkovoiton edessä, eikä sekään välttämättä tule riittämään, sillä Dickenin johto sarjataulukossa on ennen lauantaita neljä pistettä. Molemmat joukkueet hakevat asetelmia kevään finaaleihin ja on selvää että jokaisesta pallosta tullaan taistelemaan viimeiseen saakka.

Dickenin puolustus on kuluvalla kaudella ollut selkeästi SM-sarjan pitävin, mutta tehokkain hyökkäys löytyy puolestaan HIFK:lta, joka on takonut jo yli 400 maalia Johanna Hillin (82) ja Lotta Kuljun (81) johdolla.

Kamppailu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 14.30. Ottelu nähdään suorana lähetyksenä Yle Areenassa alkaen kello 14.25. Jälkilähetys TV2:ssa alkaa kello 15.00.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!