GrIFK haastamaan HIFK:ta

Helsingin Urheilutalolla iskevät keskiviikkona yhteen kaimaseurat HIFK ja GrIFK, joiden kummankin tiliä alkukaudelta tahraa yksi tappio.

HIFK:lle tuo tappio tuli kahden voitetun pelin jälkeen edellisessä ottelussa, kun viime kauden finaaliuusinnassa Dicken puristi niukan voiton.

Häviöstä huolimatta HIFK teki seuran verkkosivujen monia asioita hyvin. Heitot menivät maaliin, ajot toimivat ja puolustus oli loppua lukuun ottamatta hyvää. Ehkä tappion oli kuitenkin syytä tulla nyt, jotta omaa peliä voidaan tarkastella kriittisesti ja kehittävästi. Esimerkiksi teknisiä virheitä oli luvattoman paljon.

Grani puolestaan on ehtinyt pelata jo neljä ottelua. ÅIFK vei Kauniaisista pisteet, mutta muut kolme koitosta ovat kääntyneet sarjanousijan niukkaan voittoon. Viimeksi Sparta kaatui kahdella maalilla.

HIFK:n Lotta Kulju on alkukaudesta paukuttanut osumia peräti kahdeksan maalin keskiarvolla ottelua kohden saaden hyvää tukea Linda Cainbergilta. Vierailijan riveistäkin löytyy tehoja. Emilia Valkamo (20), Carolina Rehnberg (19) ja Susanna Kaivola (18) ovat heittäneet tasaisesti maaleja alkukaudella.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk