HIFK matkaa BK-46:n vieraaksi

Karjaalla pelataan jälleen lauantaina SM-sarjaa, kun BK-46 toivottaa HIFK:n tervetulleeksi kotikentälleen.

Kotijoukkue BK-46 on ollut hyvässä vireessä viime aikoina, sillä neljästä viime ottelusta on tilillä vain yksi tappio ja sekin tuli puhtaalla pelillä sarjaa johtavalle Dickenille. Karjaalaisten suurin ongelma on ollut tällä kaudella puolustuspelaaminen, sillä heille on tehty tällä kaudella enemmän maaleja kuin kenellekään muulle. Puolustuspään onkin tiivistyttävä, mikäli se mielii pitää pisteet kotonaan HIFK:ta vastaan.

HIFK hävisi keskiviikkona kärkiottelussa Dickenille, mutta muuten joukkue on ollut vahvassa vireessä. Ennen Dicken-tappiota sillä oli allaan kolme selvänumeroista voittoa.

Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa HIFK oli selvästi edellä mättäen BK-46:n verkkoon peräti 36 maalia, joten kotijoukkueella varmasti riittää näytönhaluja kuitata edellinen tappio. HIFK lähtee otteluun suosikkina, mutta jokainen piste on tärkeä myös BK-46:lle.

– Sarja tänä vuonna on todella jännittävä ja mielenkiintoinen ja sen takia nämä kaksi pistettä lämmittävät, BK-luotsi Thomas Holmberg sanoi Västra Nylandille viikon Atlas-voiton jälkeen.

– Joukkueet HIFK:n ja Dickenin takana kamppailevat jokainen pudotuspelipaikoista ja kaikki on täysin avoinna ja ennakoimattomissa.

Ottelu SISU Arenalla alkaa kello 16.00.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk