SIF ja Atlas metsästävät kauden avauspisteitä

SIF ja Atlas palaavat maaottelutauon jälkeen tositoimiin keskiviikkona Siuntiossa.

Viime kauden pronssimitalisti SIF on avannut kauden kahdella niukalla tappiolla HIFK:lle ja GrIFK:lle. Atlaksen ainoa tähän mennessä pelattu ottelu puolestaan päättyi tappioon mestari-Dickenille.

Tappiosta huolimatta Atlas haastoi Dickenin varsin hyvin. Hyvän sarja-alun jälkeen ottelutaukoa on tullut lähes kaksi viikkoa, minkä ajan vantaalaisjoukkue on valmistautunut huolellisesti tuleviin otteluihin. Joukkueen terveystilanteessa on seuran verkkosivujen mukaan ollut kuitenkin jatkuvasti pientä liikettä molempiin suuntiin, mutta SIF -ottelun kynnyksellä tilanne näyttää jälleen valoisammalta.

SIF:n tunnelmat kauden avausotteluiden jälkeen olivat hiukan kaksijakoiset. HIFK-ottelu oli siuntiolaisilta tuloksesta huolimatta hyvä esitys, mutta Kauniaisissa joukkue ei pystynyt parhaimpaansa. Valmentaja Jan Hagmanin mukaan Grani-tappion jälkeen olikin syytä keskittyä harjoituksissa pelin parantamiseen.

Vähintään toinen joukkueista avaa väistämättä pistepussinsa – kumpi, se selviää Siuntion palloiluhallissa keskiviikkona kello 19.15 alkaen.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk