SIF ja BK-46 paikalliskamppailussa keskiviikkona

Keskiviikkoinen Länsi-Uudenmaan derby SIF:n ja BK-46:n välillä tarjoaa mielenkiintoiset lähtökohdat joukkueitten ollessa tasapisteissä.

Kummallakin on alla rohkaiseva peli viikonlopulta. SIF piti hallitsevaa mestaria Dickeniä pitkään tiukilla, vaikka joutui lopulta taipumaan tappioon. BK-46 puolestaan haki vakuuttavan voiton alkukaudesta vahvasti esiintyneestä ÅIFK:sta.

Vaikka Dicken jyräsi väkisin voittoon sunnuntaina, SIF-leirissä ammennetaan uskoa hyvästä esityksestä.

– Olemme oikealla tiellä ja jotain ehkä kertoo se, että olemme pelanneet kaksi hyvää ottelua nimenomaan Dickeniä ja HIFK:ta vastaan. Pitäisi kuitenkin onnistua myös muissa otteluissa, SIF-valmentaja Jan Hagman sanoi Västra Nylandille.

Uskoa edellisottelusta ammentaa myös BK-46. 12 maalin voitto Turussa oli vakuuttava osoitus joukkueen iskukyvystä. Ennakkoon BK on kuitenkin pieni altavastaaja, sillä SIF on voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista – molemmat vain pari viikkoa sitten, sarjassa ja cupissa.

– Tuskin mitään yllätyksiä tulee. Odotan että Siuntio käyttää samaa taktiikkaa kuin ÅIFK, mutta nyt tiedämme kuinka meidän pitää pelata sitä vastaan, BK-luotsi Thomas Holmberg sanoi.

Ottelu Siuntiossa vihelletään käyntiin keskiviikkoiltana kello 21.10.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk