Tasalukuja juhliva HIFK emännöi GrIFK:ta keskiviikkona

Kaimaseurat HIFK ja GrIFK kohtaavat keskiviikkona Helsingin urheilutalolla – kohtaaminen on joukkueille toinen vajaan kuukauden sisään.

Kummankin uusi vuosi alkoi keskinäisellä ottelulla, joka päättyi Kauniaisissa HIFK:n niukkaan voittoon maalein 23-20. Lokakuussa Helsingissä HIFK oli puolestaan vahvempi maalein 29-20.

HIFK:n alkuvuoteen mahtuu tappio Dickenille, mutta muuten tilille on ropissut pelkkiä voittoja. Runkosarjan voitto on karkaamassa, mutta toisaalta HIFK on vain vankistanut otettaan kakkossijasta ja lähtee keskiviikon otteluunkin selkeänä suosikkina. Voitto jo miltei sinetöisi HIFK:n paikan vähintään kakkosena runkosarjassa.

Nousijajoukkue GrIFK:lle nousu neljän parhaan joukkoon ja välieriin alkaa olla jo melko kaukana. Alkuvuoden voitto Atlaksesta kohensi asemia, mutta Grani joutunee tyytymään taisteluun sijoista 5. alaspäin. Toki vajaan kuukauden takainen HIFK:n vahva haastaminen tuo varmasti uskoa myös tähän koitokseen.

Oman mielenkiintonsa otteluun tuo HIFK-kaksikon Johanna Hilli (96 maalia) – Lotta Kulju (93) sadan maalin rajapyykin metsästäminen.

HIFK pääsee myös juhlistamaan kotiyleisönsä edessä komeaa rajapyykkiä. Viikonlopun vierasvoitto SIF:sta oli HIFK:lle tasan 700. SM-sarjassa. Lukemalla joukkue on ylivoimainen ykkönen voittojen määrässä sarjan historiassa.

Ottelu Helsingin urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.30.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!


 

1 Vastaa
  1. pappa
    pappa says:

    Lasketaanko noihin voittoihin myös Cometsin ottelut? Kyseessä on kuitenkin ollut eri seura.

Kommentointi on suljettu.