Uusiiko Sparta yllätyksensä Dickeniä vastaan?

SM-sarjan viikonloppu alkaa Pirkkolasta, jossa paikalliskamppailussa kohtaavat Sparta ja vahvasti runkosarjan voittoon matkalla oleva Dicken.

Dicken on pelannut alkuvuoden vakuuttavasti ja napsinut pelkkiä voittoja tililleen. Sarjataulukon kärjessä eroa HIFK:hon on jo kuusi pistettä ja runkosarjan ykkössija on enää sinettiä vailla.

Spartan alkuvuosi on sen sijaan ollut lukuisten poissaolojen myötä vaikea. Viimeksi Grankulla IFK:n vieraana Sparta joutui kaiken lisäksi peliin ilman maalivahtia Suvi Erhovaaran loukkaannuttua alkulämmittelyssä. Kapteeni Raita Heiskanen hoiti kuitenkin torjuntatehtävät kunnialla ja Sparta vei voiton matkaansa.

Erhovaaran kausi on polvivamman myötä ohi, mutta Sparta sai Dickenin junioreista loppukauden mittaisella lainalla Linnea Eklundin täydentämään maalivahtiosastoaan ja Eklund on mukana jo lauantaina.

Dicken on eittämättä ottelussa suosikki, mutta edellinen kohtaaminen kahden kuukauden takaa on varmasti molempien joukkueitten mielessä. Joulukuussa Sparta kaatoi Dickenin selkein lukemin 24-16 ja aiheutti kärkijoukkueelle kauden toistaiseksi ainoan pistemenetyksen.

Siinä missä Dicken pelaa runkosarjan voitosta, on Spartallakin panoksia riittämiin. Joukkue on neljännellä sijalla, mutta välieräpaikka ei ole vielä läheskään varma ja pisteitä tarvitaan.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 14.15.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk