Karjaa

Kohti kautta: BK-46

Viime kaudella hyvin kapealla ringillä pelannut BK-46 lähtee uuteen kauteen päävalmentaja Thomas Holmbergin johdolla luottavaisena – ja leveämmällä pelaajistolla.

Varsinaisen liigajoukkueen listoilla BK-46:lla on 20 pelaajaa, mutta harjoituksissa on käynyt vilske täysin toiseen malliin kuin viime kaudella.

– Pelaajamäärä riittää täksi kaudeksi, ringissä on paljon pelaajia. Olemme ottaneet naisten divarijoukkueen mukaan treeneihin. Kun viime vuonna oli ehkä 5-8 pelaajaa treeneissä, niin se on nyt entistä, Holmberg kertoi.

– Parhaimmillaan on ollut 30 pelaajaa treeneissä ja vähimmilläänkin taitaa olla ollut 17. Ihan mukavasti.

BK jäi viime kaudella runkosarjassa kuudenneksi, mutta maalikuningattaren tittelin vei ylivoimaisesti 151 maalillaan Pamela Degerman, joka kantoi hurjaa vastuuta ennen kaikkea karjaalaisten hyökkäyspelissä. Nyt maalintekovastuu ei Holmbergin mukaan pitäisi olla enää yksin Degermanin harteilla.

– Meillä oli tuuria siinä mielessä, että saimme Sirja Lassinharjun vasemmaksi pakiksi. Se helpottaa Pamelan töitä aika paljon.

Suoraa sijoitustavoitetta runkosarjaan Holmberg ei lähde kertomaan, mutta rivien välistä on helppo lukea tavoitteen olevan viime kautta korkeammalla.

– Olemme tähdänneet siihen, että pääsemme niin korkealle kuin mahdollista. Pelit tulevat olemaan tasaisia. Otetaan peli kerrallaan, ja kaikki se, mitä loppukaudella on edessä, katsotaan plussaksi, Holmberg muotoilee.

Runkosarjassa kaudella 2014-15: 6.
Pudotuspelit 2014-15: putosi puolivälierissä Dickenille 0-3

Seuratiedot ja pelaajalista:

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk