Kohti kautta: SIF

Viime kaudella kärkipään kahinoita SM-sarjassa toden teolla hämmentänyt SIF lähtee uuteen kauteen kokemattomammalla joukkueella kuin viime vuonna.

Myös joukkueen peräsimessä on verestä voimaa, kun Jan Hagman luotsaa siuntiolaisia kohti uusia haasteita. Edelliskausi päättyi pronssiin, ja muutoksia on tullut pakokin edessä.

– Puoli joukkuetta lähti ja junnuja tuli tilalle On hyvä, että olemme rakentaneet joukkuetta uudestaan. Tuntuu hyvältä, että sarja alkaa ja päästään tositoimiin.

SIF:n riveistä lähti todellisia profiilipelaajia kuten kokenut Linda Olin, joka jätti kentät ja Norjaan siirtynyt maalivahti Charlotta Roos. Hagman myöntää, että kovia nimiä on poissa, mutta ei toisaalta halua katsella taaksepäin aikaan ennen omaa päävalmentajakauttaan.

– Nyt nuoret saavat astua ainakin kunnolla kehiin. Minun on vaikea verrata, en ole funtsinut vanhaa materiaalia.  Otetaan nuoria tyttöjä mukaan, linjaa Hagman.

Hagman uskoo myös, että huippukauden SIF:n tolppien välissä pelanneen Roosin lähtö pystytään paikkaamaan.

– Saimme Isabella Paganuksen Kirkkonummelta, ja viime kauden kakkosveskarimme Laura Laakso on ollut mukana kauan. Toivotaan, että hän torjuu palloja.

Laakson ohella kokenutta kaartia siuntiolaisten riveistä toki löytyy edelleenkin. Janica Tallqvist, Petra Nyman, Emmi Perovuo, Mette Nyman ja Maria Jukola ovat kaikki rutinoituneita pelaajia.

Runkosarjassa kaudella 2014-15: 2.
Pudotuspelit 2014-15: voitti pronssiotteluissa Spartan yhteismaalein 48-35.

Seuratiedot ja pelaajalista:

Avainsanat:

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk