ÅIFK ja Atlas pistejakoon

ÅIFK ja Atlas pelasivat keskiviikkona jännittävän, tasaisen ja hyvin vähämaalisen ottelun, joka päättyi lopulta tasapeliin.

Reilun kymmenen minuutin jälkeen oltiin vielä tasalukemissa 4-4. Tästä eteenpäin ottelu kulki kuitenkin niukasti kotijoukkue ÅIFK:n hallussa ja taukoa Turussa vietettiin kahden maalin kotijohdossa.

Tauon jälkeen ÅIFK piti johdostaan kiinni, kunnes Atlas vähitellen hivuttautui rinnalle. Ottelun lopussa maalit olivat todella kortilla ja numeroissa 16-16 oltiin pitkään. Atlas tarrasi jo kiinni voittoonkin, mutta ÅIFK nousi viimeisellä minuutilla tasoihin.

ÅIFK sai ikävän tappioputkensa poikki, mutta täysin tyytyväinen valmentaja Besim Qerimi ei ollut, vaikka taisteluilmettä kiittelikin.

– Tämä oli tämmöinen peli. Heitettiin paljon maalivahtia päin. Harmi että pudotettiin kolmen maalin johto. Lopussa tuli kiire ja meillä oli paljon pelaajia poissa. Harmi että hävittiin asemia kun tytöt taisteli, mutta otimme hyökkäyksessä liian nopeita ratkaisuja, Qerimi mietti.

Atlas-valmentaja Tomi Salmisen mietteet olivat myös hiukan kaksijakoiset.

– Jossain vaiheessa tämä piste tulee tuntumaan voitetulta, olimme kuitenkin häviöllä melkein koko peli. Lopussa olisi pitänyt pelata viisaammin ja paremmin, Salminen totesi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan palkinnon nappasi Atlaksen Anna Jauhiainen, joka antoi tunnustuksen myös vastustajalle.

– Molemmat joukkueet tsemppasivat hyvin, koko peli oli tasaista vääntöä. Ei oikein saatu omaa peliä rullaamaan. Saatiin myös paljon kakkosia peräkkäin joka vaikeutti pelaamista, Jauhiainen kertasi.

ÅIFK – Atlas 17-17 (11-9)

Yleisöä: 124

Erotuomarit: Christopher Metsämäki- Miro Korja

Maalintekijät:
ÅIFK: Matilda Bäcklund 6, Anna Harri 5, Sara Pettersson 2, Carolina Pettersson 1, Emilia Skön 1, Heidi Kullberg 1, Emilia Dahl 1
Atlas: Anna Jauhiainen 5, Emmi Högbacka 3, Anu Pihlström 3, Carla Olenius 3, Nea Heerman 2, Adriana Jakimova 1

Varoitukset:
ÅIFK: Carolina Pettersson, Matilda Bäcklund, Emilia Skön
Atlas: Kristiina Helaskoski, Adriana Jakimova, Carla Ollenius

Ulosajot:
ÅIFK: Carolina Pettersson, Matilda Bäcklund, Emilia Skön
Atlas:  Adriana Jakimova x2, Salla Holopainen, Kristiina Helaskoski

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Atlas Anna Jauhiainen
** ÅIFK Anna Harri
*Atlas Johanna Peltonen

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk