BK-46 haki pisteet GrIFK:lta

BK-46 napsi tililleen kaksi arvokasta pistettä kaatamalla lauantaina vieraissa GrIFK:n. Vahvasti avannut BK johti ottelua käytännössä alusta loppuun saakka.

BK-46 tuli otteluun tuulispään lailla ja taululla olivat lukemat 1-8 ennen kuin pelikellossa oli kymmentäkään minuuttia. GrIFK heräsi tämän jälkeen ja alkoi kuroa nopeaan tahtiin eroa pienemmäksi. Emännät pääsivät jo maalin päähän, mutta tauon alla BK nykäisi uudestaan pienelle karkumatkalle.

Tauon jälkeen karjaalaiset lisäsivät johtoaan 6-7 maaliin ja sama ero säilyi käytännössä koko ajan – viittä maalia lähemmäs Grani ei missään vaiheessa enää päässyt. Loppuminuuteilla BK saattoi vain varmistella voittoaan.

Grankulla IFK:n päävalmentaja Sebi Aarnio ei ollut omiensa asenteeseen kovinkaan tyytyväinen.

– Tänään taistelutahto näytti loistavan poissaolollaan. Ei oikeastaan haluttu palloa koko 60 minuutin aikana. Katastrofi-alun jälkeen näkyi hyvääkin peliä, mutta loppuun asti ei taisteltu. Silloin kun tehtiin kimpassa, peli kulki hyvin, mutta… oltiin paikalla, muttei 100% läsnä, Aarnio ruoti.

– Meille epätyypillisesti, pelaajat tuntuivat laittavan paljon energiaa turhaan ympärillä tapahtuviin tilanteisiin, joihin he eivät voi vaikuttaa ja keskityttiin silloin vääriin asioihin. Ei tämä huono peli ollut. Pelin kulkuun vaikutti varmasti myös, että pitkäaikaisloukkaantumisista ja -toipumisista johtuen, jouduttiin osittain pelaamaan puolikuntoisenakin.

BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg löysi hänkin hiukan parannettavaa, mutta kokonaisuus maistui kuitenkin varsin mukavalta.

– Ensimmäisen puoliajan 10-15 minuuttia pelattiin todella hyvin. Puolustus oli hyvää ja hyökkäyksissä onnistuttiin. Sitten tapahtui notkahdus ja Grani pääsi kirimään maalin päähän. Loppuerän joukkue pelasi taas niin kuin piti ja saatiin maalieroa vastustajaan. Toisella puoliajalla peluutettiin eri pelaajia ja saatiin näin pelituntumaa myös vähemmän pelanneille pelaajille.

– Maalissa Johanna Terlinden pelasi tänään erinomaisesti ja kentällä Jannica Kullberg onnistui hienosti sekä rakentamaan maalitekopaikkoja, että tekemään ratkaisuja. Oli todella hyvä peli joukkueelta.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi jälleen kerran BK:n ykköstykki Pamela Degerman, joka heitti kymmenen maalia.

– Taisteluvoitto. Siuntio-pelin jälkeen sovittiin, että loppukauden peleissä taistellaan voitosta jokaista joukkuetta vastaan. Ja näin tehtiin. Hyvää joukkuepeliä ja etenkin puolustuksessa onnistuttiin tänään hyvin, Degerman kiitteli.

GrIFK – BK-46 23-30 (14-18)

Yleisöä:  102

Erotuomarit: Halina Lehto – Jonna Pakarinen

Maalintekijät:
Grankulla IFK: Susanna Kaivola 9, Carolina Rehnberg 6, Felicia Grönholm 2, Corinna Jensen 2, Annika Andersson 2, Annina Nyström 1, Lina Lundqvist 1
BK-46: Pamela Degerman 10, Linda Sjöblom 4, Sirja Lassinharju 4, Elin Löf 4, Jannica Kullberg 3, Sofie Lindholm 2, Jenny Löf 1, Sofia Silen 1, Annette Nyberg 1

Ulosajot:
Grankulla IFK: Catharina Aspenström 2 x 2min.
BK-46: Jenny Löf 1 x 2min., Linda Sjöblom 1 x 2min.

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Pamela Degerman, BK-46
** Carolina Rehnberg, GrIFK
* Johanna Terlinden, BK-46

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk