BK-46 ja GrIFK tasapeliin

GrIFK ei pystynyt vielä varmistamaan paikkaansa puolivälierissä, kun se kohtasi sunnuntaina vieraskentällä BK-46:n. Jännittävä ottelu päättyi 19-19 (9-9)-tasapeliin.

Ensimmäinen puoliaika oli äärimmäisen tasainen ja suurimmillaan joukkueiden ero oli kaksi maalia. Joukkeet etenivät tauolle kuitenkin miltei käsi kädessä ja taukoa lähdettiinkin viettämään tasatilanteessa 9-9.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli terävämmin ja se repäisi itselleen neljän maalin johdon. viimeiselle kympille lähdettäessä. GrIFK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi takaisin peliin. Erinomaisen ottelun pelanneella Sirja Lassinharjulla oli mahdollisuus vielä BK-46 kaksi minuuttia ennen loppua jo ratkaisevan tuntuiseen kolmen maalin johtoon, mutta hän epäonnistui seitsemästä metristä ja GrIFK iski loppuhetkillä vielä kaksi maalia nousten tasoihin.

Tasapeli katkaisi samalla BK-46:n seitsemän ottelun tappioputken, joten päävalmentaja Thomas Holmberg oli tasapeliinkin tyytyväinen.

– Peli parantunut viime lauantaista. Hyvä puolustus ja ajatusta pelissä. Peli ailahtelee liikaa. Ja Ana pelasi hyvin maalissa.

GrIFK:n päävalmentaja Sebastian Aarniolle tasapeli kelpasi niin ikään.

– Vähän oli sirkusta. Mutta tasuri oli meille ikään kuin kaksi pistettä.

Lassinharju oli tyytyväinen pelin antiin.

– Todistettiin mihin me pystytään. Pelattiin hyvin, Grani pelasi myös.

BK-46-GrIFK 19-19 (9-9)

Maalintekijät
BK-46: Lassinharju Sirja 7, Nynäs Nicolina 3, Löf Elin 3, Holmberg Emilia 3, Nyberg Nicole 1, Lundqvist Lina 1, Kullberg Jannica 1
GrIFK: Degerth Ingrid 6, Böckelman Sophia 6, Nyström Annina 2, Kaivola Karolina 2, Karsten Alexandra 1, Heerman Nea 1, Berglund Emelie 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Lassinharju Sirja BK-46 3
Wolff Wilhelmina GrIFK 2
Böckelman Sophia GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Melanen Linda 1 x 2 min
GrIFK: Grönholm Felicia 2 x 2 min

Erotuomarit: Glantz Julia – Laaksonen Annika

Yleisöä: 105

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk