Dicken eteni vakuuttavaan voittoon Spartasta

Sparta roikkui Dickenin kyydissä jollain lailla mukana pitkään, mutta joutui lopulta taipumaan selkein numeroin keskiviikkoisessa Pirkkolan paikallistaistossa.

Dicken otti ohjat haltuunsa alusta saakka ja venytti kaulaa tasaisesti, kun Spartalla oli suuria vaikeuksia maalinteon kanssa. Spartan jyvä alkoi kuitenkin löytyä avausjakson lopulla ja näin Dickenin johto tauolla oli vain viisi maalia.

Tauon jälkeen Sparta pysyi kohtuullisesti tuntumassa jakson puoliväliin saakka, mutta Dickenin repäisemä 6-0-jakso ratkaisi pelin lopullisesti. Dicken piti johtonsa varmasti loppuun saakka ja jätti Spartan lopulta vain 15 tehtyyn maaliin.

Dickenin päävalmentaja Thomas Hivert näki esityksen askeleena eteenpäin.

– Tämä oli positiivisempi ja parempi ottelu kuin edellinen, ero oli hyökkäyksissä. Olen tyytyväinen tyttöihin, kaikki hoitivat hommansa, vaikka paljon on vielä tehtävää, Hivert sanaili.

– Nyt fokus on jo lauantain HIFK-ottelussa.

Sparta-luotsi Jani Vaskola ei kummankaan hyökkäyspelaamista liiemmin ylistellyt.

– Molempien hyökkäyspeli oli ihan sekaisin, Dicken pääsi vain paremmalla prosentilla sisään. Asemapuolustus oli ihan ok, muuta positiivista en sitten löydäkään, Vaskola kiteytti.

Dickenin maalivahti Sonja Koskinen oli suurimpia syyllisiä Spartan vaisuun maalimäärään ja hänet valittiin myös ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi.

– Oli hauska pelata, vaikka alku olikin hieman hidastempoinen. Puolustus toimi hyvin ja pääsimme nopeisiin hyökkäyksiin. Tämä oli parempi ottelu kuin viimeksi, olemme menossa oikeaan suuntaan, Koskinen näki.

Dicken – Sparta 27-15 (12-7)

Yleisöä: 194

Erotuomarit: Timo Rima – Krister Illman

Maalintekijät:
Dicken: Salokivi Tove 7, Böckelman Carolina 6, Lindahl Anna 3, Näräkkä Annika 3, Ahlroth Alexandra 2, Kankainen Kiira 2, Pitkäjärvi Pia-Stina 2, Gammals Jessika 1, Lillqvist Betina 1
Sparta: Jäntti Inka 5, Holopainen Ella 3, Ratilainen Linda 3, Heiskanen Raita 2, Ojala Alexandra 1, Vuorinen Ann-Viktoria 1

Ulosajot:
Dicken: Kankainen Kiira 1, Lillqvist Betina 1
Sparta: Gostowski Petra 1, Ratilainen Linda 1

Varoitukset:
Dicken: Ahlroth Alexandra 1, Böckelman Carolina 1, Pitkäjärvi Pia-Stina 1
Sparta: Jäntti Inka 1, Holopainen Ella 1,

LähiTapiola-tähdet:
*** Koskinen Sonja, Dicken
** Salokivi Tove, Dicken
* Jäntti Inka, Sparta

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk