Dicken jätti GrIFK:n vaille mahdollisuuksia

Dicken jatkaa porskuttamistaan sarjataulukon kärkipaikalla haettuaan torstaina vakuuttavan vierasvoiton GrIFK:sta.

Pelin henki tuli selväksi alusta lähtien, kun numerot taululla olivat 10 minuutin jälkeen 1-5 ja seuraavan kymmenminuuttisen jälkeen 5-13. Kotijoukkue GrIFK pääsi taukoa kohden paremmin peliin mukaan, mutta Dicken johti kuitenkin edelleen selvästi.

Lopullinen ratkaisu ottelulle nähtiin pian toisen erän alun jälkeen, kun Dicken nollasi tyystin emäntien maalinteon ja vei vartin mittaisen jakson nimiinsä puhtaasti 9-0. Loppuminuuteilla ratkottiin enää voittomarginaalin suuruutta ja Grani pääsi hiukan kaunistelemaan lukemia.

Granin päävalmentaja Sebastian Aarnio ei lähtenyt tappiota selittelemään.

– Kyllä nyt kunnioitettiin mestareita. Pelissä oli kuitenkin meiltä paljon hyvää ja paljon myös parannettavaa. Kokonaisuuteen ei tarvitse olla pettyneitä, koska vastakkain oli kokemus ja nuoruus. Jossainhan niiden ero on näyttävä, Aarnio totesi.

– Dickenin korkeassa puolustuksessa meiltä puuttui liike ja vasta viimeisellä viidellä minuutilla näkyi mistä oli puhuttu ennen ottelua ja aikalisien aikana.

Dicken-valmentaja Thomas Hivert ei täysin tyytyväinen ollut koko 60-minuuttiseen.

– Alussa olihyvä 10 minuuttia ja sitten huono loppu ensimmäinen erä. Toisen erän ensimmäinen 20 minuuttia ja silloin onnistuttiin parantamaan hyökkäyksissä sekä puolustuksessa. Loput toisen erän minuutit pelattiin huonommin. Tästä lähdetään kohti seuraavaa peliä ja hakemaan lisää pisteitä.

Ottelun vakuuttavin pelaaja, Dicken-maalivahti Sonja Koskinen, oli sananmukaisesti kuin kotonaan Kauniaisten Luolassa.

– Oli kiva olla vanhassa kotihallissa ja tuntui hyvältä pelata siellä. Liikuttiin ja juostiin paljon, kuten oli sovittu. Tarvitaan vielä enemmän keskittymistä ja vähemmän tolppia peleihin. Tämä oli askel eteenpäin ja tästä on hyvä jatkaa. Huomenna on ohjelmassa palautumista ja lauantaina jatketaan uudella pelillä.

GrIFK – Dicken 16-29 (9-16)

Yleisöä: 155

Erotuomarit: Miro Korja – Alexander Wessberg

Maalintekijät:
Grankulla IFK: Carolina Rehnberg 5, Emilia Valkamo 3, Annina Nyström 2, Susanna Kaivola 2, Sophia Böckelman 2, Annika Andersson 1, Lina Lundqvist 1
Dicken: Anna Lindahl 4, Pia-Stina Pitkäjärvi 4, Annika Näräkkä 4, Betina Lillqvist 4, Alexandra Karsten 3, Alexandra Ahlroth 3, Martina Genberg 3, Carolina Böckelman , Kiira Kankainen 2

Ulosajot:
Grankulla IFK:  Carolina Rehnberg 1 x 2, Annika Andersson 1 x2
Dicken:  Carolina Hanslin 1×2

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Sonja Koskinen, Dicken
** Betina Lillqvist, Dicken
* Carolina Rehnberg, GrIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk