Dicken karkasi BK-46:lta tauon jälkeen

Dicken jatkaa puhtaalla pelillä naisten SM-sarjassa kaadettuaan keskiviikkona vahvan toisen jakson ansiosta vieraskentällä BK-46:n,

BK-46 tuli otteluun ennakkoluulottomasti ja oli jopa hienokseltaan niskan päällä ensimmäiset 20 minuuttia. Dicken rutisti kuitenkin vahvasti ennen taukoa ja kävi jo viiden maalin karkumatkalla ennen kuin BK pääsi hiukan kaventamaan tauon alla.

Toisella jaksolla pääosaan nousi Dickenin puolustus. BK pystyi maalintekoon hyvin harvakseltaan ja Dicken lisäsi johtoaan vähä vähältä. Ero kasvoi nopeasti yli viiden maalin ja siitä Dicken kasvatti sitä ottelun loppua kohden vieden pisteet matkaansa varmasti.

BK-46;n valmentaja Thomas Holmberg antoi omilleen kiitosta hyvästä venymisestä tappiosta huolimatta.

– Hyvä ottelu meiltä. Olen tytyväinen varsinkin ensimmäisen jakson puolustuspeliin. Toisella jaksolla meillä oli vaikeuksia purkaa heidän korkea puolustuksensa, Holmberg sanoi.

– Odotan innolla Siuntio-ottelua lauantaina.

Valmentaja Thomas Hivert piti lähtökohtia Dickenille haastavina.

– Vaikea ottelu meidän joukkueelle, vierasottelu keskiviikkona Karjaalla. Tiedettiin kyllä miten Karjaa pelaa ja mitkä pelaajat ovat vaarallisimpia. Aloitettiin kuitenkin liian passiivisesti, mutta kun vaihdettiin puolustussysteemiä, niin peli kääntyi, Hivert mietti.

Dickenin Martina Genberg palkittiin ottelun vakuuttavimpana pelaajana ja hän oli samoilla linjoilla valmentaja Hivertin kanssa.

– Puolustus nukkui ottelun alussa, mutta kun vaihdettiin puolustussysteemiä, niin peli muuttui. Hyvä voitto meiltä Genberg iloitsi.

BK-46 – Dicken 20-29 (13-16)

Yleisöä:  152

Erotuomarit: Markku Tuomi – Harri Nieminen

Maalintekijät:
BK-46: Pamela Degerman 10, Elin Sjölund 3, Emilia Holmberg 2, Elin Löf 2, Sirja Lassinharju 2, Erica Gustafsson 1
Dicken: Martina Genberg 6, Alexandra Ahlroth 5, Anna Lindahl 4, Annika Näräkkä 4, Betina Lillqvist 4, Carolina Böckelman 3, Tove Salokivi 2, Pia-Stina Pitkäjärvi 1

Ulosajot:
BK-46: Sofie Lindholm 2 min, Sirja Lassinharju 2 min
Dicken: Tove Salokivi 2 min, Carolina Hanslin 2 min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Martina Genberg (Dicken)
** Pamela Degerman (BK-46)
* Alexandra Ahlroth (Dicken)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk