GrIFK yllätti myös SIF:n

Nousijajoukkue GrIFK:n kauden alku on sujunut kuin siivillä. BK-46:sta otetun avausvoiton jatkoksi GrIFK kaatoi keskiviikkona kotonaan SIF:n vahvan toisen jaksonsa ansiosta.

Ensimmäinen jakso Kauniaisissa eteni alusta saakka erittäin tasaisena, eikä kumpikaan joukkue missään vaiheessa johtanut ottelua suuremmalla kuin kahden maalin erolla. SIF tuli kuitenkin tauon alla vahvasti ja käänsi kotijoukkueen kahden maalin johdon omaksi edukseen vastaavalla erolla.

Grani nousi kuitenkin nopeasti tauon jälkeen jälleen tasoihin ja paineli pian jo kolmen maalin karkumatkalle. SIF imi eron kuitenkin kiinni jälleen ja viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin tasalukemista. Tilanteesta 22-22 kotijoukkue käänsi viimeisillä viidellä minuutilla ottelun edukseen.

Kotijoukkueen päävalmentaja Sebastian Aarnio oli aiheesta tyytyväinen toiseen perättäiseen voittoon.

– Lähdettiin pelaamaan samaa peliä, kuin mitä mentiin Karjaalle pelaamaan, vaikkakin vastustaja on erilainen. Onnistuttiin aika pitkälle siinä missä oltiin pelaajien kanssa sovittu, Aarnio totesi.

– Tästä jatketaan samaan malliin eteenpäin. Puolustus kun on tarpeeksi hyvä, on meillä kaikki mahdollisuudet voittaa tästä eteenkin päin. Kimpassa pelaajien kanssa tämä on tehty.

SIF-valmentaja Jan Hagman oli tappion myötä enemmän allapäin.

– Häviö nyt, Grani oli parempi tällä kertaa. Granin molaripeli vei hieman uskoa heittäjiltä. Meillä laidat mokasi paikkoja ja Grani onnistui niissä, siitä syntyy kolmen maalin ero. Nyt kotiin lisää treenaamaan ja odotetaan seuraavaa ottelua, Hagman sanoi.

Hagmanin kehuma GrIFK:n maalivahti Alexandra Olsson napsi myös illan vakuuttavimman pelaajan tittelin nimiinsä.

– Jännitti tosi paljon. Oli kiva kun yleisö oli messissä, nostaa fiilistä paljon. Kotiottelu lisää vielä tunnetta. Joukkueella on tosi hyvä henki ja se parantaa pelaamista kaikilla, Olsson kiitteli.

– Tästä jatketaan tekemällä samaa hyvää työtä kuin tähän asti on tehty.

GrIFK – SIF 25-22 (11-13)

Yleisöä: 152

Erotuomarit: Halina Lehto, Jonna Pakarinen

Maalintekijät:
Grankulla IFK: Susanna Kaivola 5, Carolina Rehnberg 5, Annika Andersson 3, Felicia Grönholm 2, Corinna Jensen 2, Antonia Nyman 2, Emilia Valkamo  2, Sophia Böckelman 2, Lina Lundqvist 1, Catharina Aspenström 1
Sjundeå IF: Madeleine Lindholm 7, Maria Jukola 6, Janica Tallqvist 3, Anna-Mi Weurlander 2, Emmi Perovuo 1, Emmi Koljonen 1, Sanni Skoglund 1, Aino Pietiläinen 1

Ulosajot:
Grankulla IFK: Corinna Jensen 2min, Annika Andersson 2min x 2, Carolina Rehnberg 2min
Sjundeå IF: Emmi Perovuo 2min, Anna-Mi Weurlander 2min, Aino Pietiläinen 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Alexandra Olsson, GrIFK
** Madeleine Lindholm, SIF
* Susanna Kaivola, GrIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!